Servei d'Emprenedoria

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Joventut > Oficina Jove Garraf > Servei d'Emprenedoria

Servei d'Emprenedoria

Servei d'emprenedoria OJG

L'autoocupació és una opció que prenen moltes persones com a solució a la seva situació personal d'atur o de millora de les seves condicions de treball. La creació de la pròpia empresa requereix un plantejament seriós per veure la viabilitat del negoci i, a partir d'aquí, donar forma jurídica a la empresa i fer tots els tràmits per aconseguir-ho.

És un servei prestat per CP'AC (Fundació per la Promoció de l'Autoocupació de Catalunya), de manera presencial, té la finalitat de fomentar l'esperit emprenedor i promoure l'autoocupació, entre els joves de 16 a 35 anys. Així, per tal de donar suport als joves emprenedors que es plantegen la creació de la seva pròpia empresa se'ls hi oferirà:

- Informació sobre formes jurídiques, tràmits i obligacions legals, ajuts i subvencions i línies de finançament.
- Orientació i assessorament personalitzat per a l'elaboració del pla d'empresa i per a l'avaluació de la viabilitat del projecte.
- Acompanyament en el procés de recerca de recursos i d'inici de l'activitat fins a la consolidació del negoci.
- Finançament, mitjançant una línia de microcrèdits, per a la posada en marxa del negoci.

També està pensada per donar suport als joves emprenedors que tenen dubtes sobre el seu projecte d'autoocupació. Aquest nou servei és gratuït i funciona amb cita prèvia, per tant cal demanar cita a l'Oficina Jove Garraf o per correu electrònic a garraf@oficinajove.cat  
© Departament de Joventut
Pl. de la Vila, 8 Tel. 938 140 000
Última actualització: 13/12/2013