Nau del Ferrocarril

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Joventut > Nau del Ferrocarril

Fruit d'un acord entre l'Ajuntament i el Museu del Ferrocarril, es cedeix l'ús d'una de les naus de l'espai museístic per què sigui utilitzada per a les activitats lúdiques i culturals de les entitats i molt especialment de les associacions juvenils de la ciutat.

La Nau del Museu del Ferrocarril dóna cabuda a les activitats juvenils, lúdiques, culturals i cíviques de petit i mitjà format, autogestionades per part de la Federació d'Entitats Juvenils i Culturals de Vilanova i la Geltrú o bé de la resta d'entitats de la ciutat. Això vol dir que és un projecte per als joves amb la seva pròpia implicació, sempre comptant amb el suport, el foment i la promoció de la Regidoria de Joventut.

Característiques de la Nau

La Nau del Pont Grua és l'edificació més valuosa del Museu per la seva antiguitat, singularitat i estructura. És un immoble patrimonial original de 1881 que figura com a bé a protegir per part de la comunitat en el precatàleg de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Aquest edifici històric va ser rehabilitat l'any 2012 , cosa que va suposar la posada en valor d'una edifici únic al país.

És un espai diàfan de 380 m2, que compta amb backstage sense lavabo propi, 6 lavabos d'homes, 6 de dones i 2 de minusvàlids i 1 espai que funciona de magatzem.

Aforament:
- Concerts 727 persones.
- Balls 432 persones.
- Audicions, meetings, conferències, projeccions, cinema... 196 persones.
- Reunions gastronòmiques 160 persones.

Compta amb material fix per a la realització d'activitats com ara l'empostissat, cortines per enfosquir l'espai, cortines per projeccions, tanques, taules, cadires, bidons d'escombraries i la caseta que funciona com a taquilla a l'exterior.


A més, la Nau del Ferrocarril disposa d'un equip de so i llums per la sonorització de les activitats que s'hi desenvolupin. L'organitzador haurà de contractar i assumir les despeses del servei de l'empresa de sonorització d'acord amb les indicacions de la Regidoria de Joventut.

A continuació el rider tècnic de l'equip:

SO

2 altaveus auto amplificats QSC KW153, 2 altaveus de subgreus QSC KW181, 2 monitors escenari DAS AUDIO ACTION 15A,1 mànega 50 m dmx, 1 taula YAMAHA MG 12 XU 6 ch. amb efectes, 1 micròfon SHURE SM-58 + peu de micròfon, cablejats, senyal, DMX i corrent.

ESTRUCTURA

2 torres telescòpiques GUIL ELC-630 + ADT 03, 16 m truss triangular de 30 mm DT22300 (1 a la part frontal i 1 a la part posterior de l'empostissat), 3 cametes negres ignífugues de 3 m ample x 4,5 m alt, 2 torres laterals telescòpiques Guil TF03.

IL·LUMINACIÓ

1 taula de control de llums Triton Blue Discovery 24/48,4 Par LED PRO 70 5-1, 4 Par LED PRO 270 5-1, 1 mànega 50 m dmx, cablejats, senyal, DMX i corrent, 1 Distribuïdor de corrent 400v.P S-32.2.

L'equip de so i llums està connectat permanentment a un limitador registrador de so freqüencial CESVA LRF-05 ajustat segons la normativa vigent.

Com demanar la Nau

Per tal de gestionar la programació, s'ha creat una Comissió de Seguiment, que és qui té la potestat aprovar les dates proposades i les activitats.

La programació de la Nau es decideix per acord de les tres parts representades a la comissió de seguiment, la Federació d'entitats, la Regidoria de Joventut i el Museu del Ferrocarril. Una de les parts no té potestat per atorgar una data, cal que aquesta s'aprovi en acord de les tres. La Comissió es reunirà com a mínim un cop al trimestre, convocada a instància d'una de les parts.

Tenen prioritat les activitats organitzades des de la Coordinadora d'Entitats Juvenils i Culturals de Vilanova i la Geltrú o per una de les entitats que en formen part.

La resta d'entitats inscrites al Registre Municipal d'Entitats de Vilanova, també poden realitzar-hi activitats. Si sou una entitat o associació local i teniu interès en disposar d'alguna data per realitzar-hi una activitat, podeu entrar una sol·licitud per fer ús de la Nau del Ferrocarril, així portarem la data a aprovació a la propera reunió de la Comissió de Seguiment.

Taxes: Ordenança Fiscal número 22 (pàg. 25 i 26)

Consulta aquí el CALENDARI PREVIST.

Si teniu dubtes o voleu més informació, podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic.

© Departament de Joventut
Pl. de la Vila, 8 Tel. 938 140 000
Última actualització: 07/05/2018