Ensenyaments complementaris

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Joventut > Educació i formació > Ensenyaments complementaris

Ensenyaments complementaris

Has pensat, a fer de les teves habilitats o els teus interessos alguna cosa més que un simple entreteniment? No t'agradaria dedicar el temps lliure a aprofundir, formar-te i especialitzar-te en alguna de les teves afeccions? Moltes entitats, públiques i privades, lucratives i sense ànim de lucre, organitzen cursos, cursets i tallers de tots els àmbits: fotografia, vídeo, excursionisme, esports, decoració, bricolatge, aeromodelisme, còmics, internet, informàtica, música, cuina, jardineria, tast de vins, teatre, ioga, literatura, dansa.... Segur que hi ha un curs adequat per a tu.

 
Consulta els directoris de centres de Vilanova i al Geltrú, que trobaràs al menú de la dreta d'aquesta plana.

 

Formació en el lleure

L'Educació en el lleure, com a part de l'educació no formal, és tota aquella intervenció educativa en situació de temps lliure i fora de l'ensenyament reglat i de l'àmbit familiar.

 

La seva funció educativa és la transmissió de valors, tot contribuint a l'educació integral dels infants i els joves, utilitzant els recursos que ofereixen les activitats pròpies del temps d'esbarjo.


Si col·labores amb una entitat d'educació no fomal o d'educació en el lleure ja saps que és molt important tenir el diploma de monitor/a  o, si és el cas, el de director/a. Això et permetrà tenir uns recursos i una formació que farà que la teva feina sigui molt més rigorosa i eficaç.


Més sobre formació en el lleure.


Permís de conduir

La Formació vial és necessària per obtenir el diversos permisos de conduir, per tal de poder portar el volant d'una moto o d'un cotxe. Aquests permisos poden ser necessaris i valuosos a l'hora de cerca feina.

Més informació per treure's el carnet de conduir.

 

 

© Departament de Joventut
Pl. de la Vila, 8 Tel. 938 140 000
Última actualització: 10/10/2017