Guia de l'Esport en edat escolar

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Esports > Guia de l'Esport en edat escolar

Guia de l'Esport en edat escolar

GUIA DE L'ESPORT EN EDAT ESCOLAR

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú treballa per fomentar la pràctica esportiva en edat escolar. Per aconseguir-ho, la Regidoria d'Esports ha configurat una guia de consulta en la qual es recullen tots els esports en horari no lectiu, tant de competició com de lleure, que els infants i joves de 0 a 16 anys poden realitzar a la ciutat, ja sigui en els centres educatius o en els clubs i entitats esportives de VNG.

L'objectiu és fomentar la cultura esportiva entre aquest segment de la població des d'una vessant lúdica, de manera que infants i joves coneguin i gaudeixin de diversos esports i siguin ells mateixos qui decideixin en quin especialitzar-se.

Aquest recull permet als pares i mares realitzar una consulta directa i senzilla ja que, a banda del llistat de les diverses modalitats d'activitat física que es poden realitzar, trobaran altres informacions d'interès com els centres educatius i clubs on es poden realitzar, les edats necessàries per a practicar-los i diverses dades de contacte per ampliar la informació.

Darrera actualització 2014

Guia
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 15/12/2017