Espai públic i mobilitat

Mapa web

Índex alfabètic

Espai públic i mobilitat

Actualitat

ÀREA VERDA D'APARCAMENT I IMPLANTACIÓ DE ZONA 30 AL BARRI DE RIBES ROGES

zona verda
A partir de l'1 d'agost entrarà en funcionament l'àrea verda d'estacionament regulat al barri de Ribes Roges, un cop ha finalitzat la intervenció sobre la mobilitat i l'accessibilitat d'aquesta part de la façana marítima. La transformació d'aquesta part de Vilanova i la Geltrú ja es va iniciar el darrer Mandat Corporatiu amb millores al parc de Ribes Roges i al passeig Marítim que han continuat enguany amb accions de millora de l'accessibilitat i reducció del trànsit de vehicles al barri de Ribes Roges.

Tarifes àrea verda

En relació a les tarifes a aplicar a l'estacionament de l'àrea verda durant els mesos de juliol i agost (excepcionalment aquest any només durant el mes d'agost), es recull a l'ordenança fiscal que regula l'estacionament regulat i contempla els següents supòsits:

C) Tarifes Àrea verda Ribes Roges

àrea verda 3(1) Residents: Persones físiques empadronades o que siguin propietaris d'habitatges als carrers delimitats a l'acord de Ple de 13 de març de 2017 de creació de la zona verda de ribes Roges, al Passeig de Ribes Roges, la Plaça d'Adarró o els números senars de la Rambla de Lluís Companys.
Persones jurídiques o entitats amb seu o que siguin propietaris d'habitatges als carrers delimitats a l'acord de Ple de 13 de març de 2017 de creació de la zona verda de ribes Roges, al Passeig de Ribes Roges, la Plaça d'Adarró o els números senars de la Rambla de Lluís Companys.

(2) Residents VNG: Persones físiques empadronades a Vilanova i la Geltrú, no incloses com a Residents. Persones jurídiques o entitats amb seu a Vilanova i la Geltrú, no incloses com a Residents.

(3) No Residents: Persones físiques, jurídiques o entitats no incloses en els apartats anteriors.

Més informació

Informació relacionada (vídeo)


VIURE VILANOVA

 

Viure Vilanova és fàcil! És la campanya que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha posat en marxa el juny de 2017 amb la voluntat de corresponsabilitzar la ciutadania en l'estima i la cura per l'espai públic. Amb un to amable, que convida a canviar maneres de fer per tal de relacionar-nos amb l'entorn de manera cívica, Viure Vilanova posa l'accent en tres qüestions que són les que concentren la major part de queixes ciutadanes en relació a l'espai públic:

Viure a Vilanova és fàcil


*excrements de gossos al carrer
*mobles i voluminosos al costat dels contenidors
*pintades a les façanes, persianes i mobiliari urbàNOU SERVEI D'AUTOBÚS, ELS DISSABTES AL MATÍ AL PRAT DE VILANOVA I A SANTA MARIA

A partir d'aquest dissabte, 8 de juliol de 2017, es posa en marxa el nou servei d'autobús per connectar el nucli urbà de Vilanova i la Geltrú amb les urbanitzacions de El Prat de Vilanova i de Santa Maria.

Els usuaris del servei podran fer servir els títols integrats de l'ATM i el cost del servei, que serà d'aproximadament 12.000 euros, l' assumirà íntegrament l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.  Funcionarà de les 7 a les 15 hores, completant el servei ja establert de dilluns a divendres.


Amb aquest nou servei, s'atén la demanda ciutadana per disposar de transport públic durant unes hores del cap de setmana, coincidint amb la celebració del mercat ambulant del centre.  L'ampliació del servei estarà vigent fins a final d'any, moment en que caldrà avaluar-ne l'ús que se n'ha fet per valorar-ne la continuïtat de cara al 2018. 


NOUS HORARIS:


                           
Nou horari bus a El Prat de Vilanova

 


Activitats

Notícies

Informació talls de carrer
Ajuntament t'escolta
Procès participatiu Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible
Horaris del Servei d'autobús
Mou-te
Recollida de residus
Ocupació via pública
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 01/08/2017