Viure Vilanova és fàcil!

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Convivència > Convivència a l'espai públic > Viure Vilanova és fàcil!

Viure Vilanova és fàcil!

Cartells Viure Vilanova és fàcil

Viure Vilanova és fàcil! És la campanya que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha posat en marxa el juny de 2017 amb la voluntat de corresponsabilitzar la ciutadania en l'estima i la cura per l'espai públic. Amb un to amable, que convida a canviar maneres de fer per tal de relacionar-nos amb l'entorn de manera cívica, Viure Vilanova posa l'accent en tres qüestions que són les que concentren la major part de queixes ciutadanes en relació a l'espai públic:

*excrements de gossos al carrer
*mobles i voluminosos al costat dels contenidors
*pintades a les façanes, persianes i mobiliari urbà

En una primera fase la campanya cercava generar expectació i plantejar incògnites que s'han desvetllat en el termini de tres setmanes. En la segona fase, a partir del 3 de juliol de 2017, ja s'ha evidenciat que Viure Vilanova és fàcil! Aborda actituds incíviques mitjançant fórmules basades en emoticones i símbols que expressen com fer possible que viure a Vilanova sigui fàcil.

La campanya que ha sortir al carrer a mitjans de juny, s'anirà desenvolupant en els propers mesos amb noves fases que se centraran en la resta de problemàtiques relacionades amb els mobles i voluminosos que es dipositen al costat dels contenidors i amb les pintades que embruten façanes, mobiliari urbà i persianes.

És fàcil viure a Vilanova

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Pl. de la Vila, 12 2n pis Tel. 93 814 00 00 ext 3370
Última actualització: 10/07/2017