Suport al teixit associatiu

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Convivència > Suport al teixit associatiu

Suport al teixit associatiu


Tenint present la importància del teixit associatiu com a element clau per afavorir la convivència ciutadana, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú publica anualment la convocatòria adreçada a associacions, col·lectius i/o entitats per tal d'establir convenis de col·laboració.
teixit associatiu
En l'àmbit de Convivència, diversitat i ciutadania,  i d'acord amb els criteris generals per a la resolució de les sol·licituds recollits en la normativa, es prioritzaran els convenis per damunt de les subvencions, així com a aquells projectes o activitats que estiguin promoguts conjuntament per més d'una entitat de la ciutat i que afavoreixin el treball de col·laboració entre associacions.

Tanmateix, a l'hora de fer la valoració de les sol·licituds, es prioritzaran aquells projectes i propostes que tendeixen a :

  • Afavorir la convivència i el respecte a partir de la conciliació dels diversos interessos i necessitats de la ciutadania en lús de l'espai públic.
  • Promoure la mediació com a element clau de la cultura del diàleg i del compromís de la ciutadania amb la convivència a Vilanova i la Geltrú. 
  • Fomentar accions de sensibilització i divulgació entorn de la diversitat de la ciutat, especialment pel que fa al coneixement mutu entre les diferents cultures i col·lectius existents a Vilanova i la Geltrú. 
  • Impulsar accions de relació i intercanvi entre persones, entitats i col·lectius d'orígens culturals diversos. 
  • Oferir serveis de suport específic d'acollida i d'igualtat d'oportunitats a persones nouvingudes.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Pl. de la Vila, 12 2n pis Tel. 93 814 00 00 ext 3370
Última actualització: 24/02/2011