El Sentir de la Ciutat

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Convivència > Sensibilització > Exposicions > El Sentir de la Ciutat

El Sentir de la Ciutat

Ben vng s

Aquesta exposició constitueix un recull de testimonis de vilanovines i vilanovins, de persones que a través de la seva història personal conviden a reflexionar sobre la riquesa que representa l'intercanvi i la relació entre les persones, siguin com siguin, vinguin d'on vinguin. [Veure notícia]

Aquest projecte, produït per l'Ajuntament, ha comptat amb la implicació d'un bon nombre d'entitats, associacions i col·lectius ciutadans i de més d'una cinquantena de persones.

L'exposició va ser inaugurada el dia 19 d'octubre de 2007 al Centre Cívic Sant Joan, i es va poder veure durant tot el 2008 a diferents espais de la ciutat: Centre Cívic Mar, Biblioteca Armand Cardona Torrandell, Mercat Central, Centre Cívic Tacó, Centre Cívic i Esportiu La Collada-Els Sis Camins, UPC, Hospital Sant Antoni Abat, Museu del Ferrocarril, Espai d'Entitats TOC i Centre Cívic La Geltrú on es va fer la cloenda el novembre de 2008.

En aquest temps va ser visitada per prop de 3.000 persones i hi van deixar el seu testimoni al voltant d'un centenar.

EL SENTIR EN IMATGES

Exposició 'El sentir en imatges'

El Sentir en Imatges és una mostra fotogràfica realitzada a partir de la mirada dels membres del col·lectiu fotogràfic Foto Ítaca de Vilanova i la Geltrú, que recull imatges d'algunes de les moltes persones que van fer possible l'exposició EL SENTIR DE LA CIUTAT i que va néixer amb la voluntat de continuar el treball de reflexió i sensibilització d'aquella primer mostra. (veure notícia)

L'exposició va ser inaugurada el dia 18 de setembre de 2009 al Centre Cívic Sant Joan, i es va poder veure fins a finals de 2009 a diferents espais de la ciutat: Espai d'Entitats TOC, Centre Cívic Mar i Centre Cívic La Geltrú.

Galeria d'imatges
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Pl. de la Vila, 12 2n pis Tel. 93 814 00 00 ext 3370
Última actualització: 19/02/2015