En Català, NATURALMENT 2012

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Convivència > El català, llengua de cohesió > Xarxa d'espais per la llengua > En Català, NATURALMENT 2012

En Català, NATURALMENT 2012

Cartell En Català, NATURALMENTCartell del concurs de grafits En Català, naturalment


EN CATALÀ, NATURALMENT 2012  

La Xarxa d'Espais per la Llengua amb el suport del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, Canal Blau i el Diari de Vilanova, va dissenyar el 2009 una campanya de foment del català, amb el lema 'En català, naturalment'. L'objectiu no va ser altre que sensibilitzar la ciutadania sobre l'ús del català. 

El 2012 s'ha recuperat aquest lema i amb el mateix objectiu i imatge s'ha posat en marxa una campanya adreçada a tota la població que al llarg de l'any anirà proposant diverses activitats. L'inici va ser per la diada de Sant Jordi amb una parada a la Rambla on es recollien paraules i dites i es regalaven poemes.

A continuació s'ha pintat l'obra guanyadora del concurs de grafits En català, naturalment amb l'objectiu de promoure l'ús del català al carrer a la paret de la Rasa del Miquelet situada davant de l'Oficina Jove del Garraf i del Servei de Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú. S'ha comptat amb la col·laboració de Cocolia, EMAID, Nowa Reggae, Organització Zero, Ypsilon. Podeu consultar les bases amb tota la informació del concurs i la notícia.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Pl. de la Vila, 12 2n pis Tel. 93 814 00 00 ext 3370
Última actualització: 03/09/2012