En català, naturalment

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Convivència > El català, llengua de cohesió > Xarxa d'espais per la llengua > En català, naturalment

En català, naturalmentEn català, naturalment
EN CATALÀ, NATURALMENT  

La Xarxa d'Espais per la Llengua amb el suport del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Canal Blau i el Diari de Vilanova, va dissenyar una campanya de foment del català, amb el lema 'En català, naturalment'. L'objectiu no ha estat altre que sensibilitzar la ciutadania sobre l'ús del català. Tot i que estava adreçada de forma especial a la població nouvinguda, el seu missatge també ha volgut servir per reforçar l'ús de la llengua entre la ciutadania autòctona, tot entenent que la promoció i difusió de la nostra llengua és un element bàsic de cohesió social.

La campanya es va iniciar el mes de juny de 2009 i ha finalitzat el 2010. Durant tot aquest temps s'han anat realitzant diferents activitats de promoció com la creació d'un manifest, que recull l'esperit de la campanya, i que vol ressaltar la importància de la llengua com a eina que afavoreix la convivència, fent del català la llengua d'acollida. Aquest manifest es va presentar amb la voluntat que totes aquelles persones i/o entitats que compartien el seu esperit, s'hi poguessin adherir. 

Consulteu llistat d'adhesions

 


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Pl. de la Vila, 12 2n pis Tel. 93 814 00 00 ext 3370
Última actualització: 24/02/2011