Consell Ciutadà per a la Convivència

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Convivència > Sensibilització > Consell Ciutadà per a la Convivència

Consell Ciutadà per a la Convivència

El Consell Ciutadà per a la Convivència, que s'inicia l'any 2006, és un espai de sensibilització i participació obert a tots els organismes, entitats i persones que conformen la ciutat. Té per objectiu l'intercanvi d'opinions, propostes o suggeriments al voltant de la convivència.

Es convoca bianualment, amb l'estructura següent:

  • Presentació d'un o diversos projectes que es duen a terme a la ciutat en l'àmbit de la convivència, bé sigui des de l'Ajuntament o des d'altres entitats i institucions de la vila.
  • Conferència d'una persona experta en algun tema d'interès relacionat amb la convivència.
  • Debat obert.


Índex

 

Consell Ciutadà per a la Convivència 2010


 Targetó Consell Ciutadà 2010
• La tercera edició del Consell Ciutadà per a la Convivència va tenir lloc a la sala noble de la Casa Olivella. En aquest marc, la Xarxa d'Espais per la Llengua, punt de trobada entre els diferents ens, serveis i entitats que fan formació de la llengua catalana, va presentar la seva experiència. Posteriorment el doctor en Periodisme Lluís Pastor va oferir la conferència El llenguatge ocult de la convivència una reflexió sobre el que es comunica de manera inconscient.   

 
    Algunes imatges de l'acte 
 
Consell Ciutadà 2010Consell Ciutadà 2010-3

Consulteu la notícia

 

Consell Ciutadà per a la Convivència 2008


 cc2008 •L'acte va tenir lloc el 30 d'octubre de 2008 a la sala noble de la Casa Olivella. S'hi van presentar diversos projectes d'intervenció a les escoles i va comptar amb la participació del Dr. Salvador Cardús i Ros, professor de sociologia de la UAB. El Dr. Cardús va parlar sobre  Els fonaments de la convivència, analitzant els elements imprescindibles perquè estigui garantida.


 
Algunes imatges de l'acte
 
cc2008_1cc2008_4

Consulteu la notícia

 

Consell Ciutadà per a la Convivència 2006


L'acte va tenir lloc el 12 de desembre de 2006 a la sala noble de la Casa Olivella. S'hi va presentar la proposta d'actuació del Pla per a la Convivència i va comptar amb la participació del Sr. Albert Serra, professor d'ESADE i membre de la Fundació CIDOB, amb la conferència Ciutat, convivència i cohesió social.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Pl. de la Vila, 12 2n pis Tel. 93 814 00 00 ext 3370
Última actualització: 10/01/2011