Activitats Setembre 2008

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Joan Oliva i Milà > ConcurHora ExpoActivitats Joan Oliva > Activitats Setembre 2008

Activitats Setembre 2008

Índex

 

Espectacle familiar: Un arbre ple de contes

El matí del 20 de setembre, a la Biblioteca Joan Oliva, va tenir lloc l'espectacle familiar, ecològic i sostenible Un arbre ple de contes,  que va estar a càrrec de Santi Rovira, narrador, animador i músic.

Santi Rovira començant el seu espectacleNens i nenes segueixen amatents i divertits l'espectacle

Santi Rovira, amb la companyia de la seva inseparable guitarra va mostrar com descansar a l'ombra pot convertir-se en un fet màgic, sobretot si en lloc de fruits,a l'arbre, hi creixen contes.

 

Taller infantil: Nusos mariners

El divendres 19 de setembre, la Biblioteca Joan Oliva i Milà va organitzar el taller infantil Nusos Mariners, que va comptar amb la col·laboració de l'artesà de nusos Josep Cazorla “Pitu”.

En el taller els nens i nenes van van seguir fil per randa les indicacions del Pitu Cazorla i van tenir l'oportunitat d'aprendre a fer alguns dels nusos mariners més coneguts.


Pitu CazorlaEls nens, aplicats a la feina
Seguint les indicacions del PituEl Pitu Cazorla ensenyant a fer nusos

 

Exposició: Nusos mariners

Del 18 de setembre al 10 d'octubre, a la Biblioteca Joan Oliva i Milà s'ha pogut veure una selecció dels quadres de nusos mariners elaborats per l'artesà de nusos Josep Cazorla “Pitu”, que formen part de la seva col·lecció.

Pitu Cazorla mirant un dels seus quadresAlguns dels elaborats quadres de Pitu Cazorla
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 21/06/2012