Activitats Setembre 2007

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Joan Oliva i Milà > ConcurHora ExpoActivitats Joan Oliva > Activitats Setembre 2007

Activitats Setembre 2007

Índex

 

Hora del Conte: Tot serà per bé

El 29 de setembre la Biblioteca Joan Oliva va oferir a l'Hora del Conte l'espectacle de la Cia. de Toni Albà Tot serà per bé o L'Aventura d'en Manius, que explica les peripècies d'en Manius, un constructor de guitarres que va de poble en poble amb el seu petit taller. Com que ha voltat per tot el món, sap moltes coses. I mentre treballa no para d'explicar tot el que sap. També li agrada cantar les aventures que ell i el seu mestre van viure en un país que patia una guerra.

Escoltant en Manius  podem aprendre que, passi el que passi, si fem el que cal, els problemes tendeixen a solucionar-se. Només cal que cadascú hi posi una mica de voluntat, uns grams de confiança, un metre i mig de paciència, tres litres de perseverança i de ben segur que...  TOT SERÀ PER BÉ!Manius i la seva guitarraQuè li ha passat a la guitarra d'en Manius?
Amb una mica de paciència, tot s'arreglarà...Ja podem tocar i cantar!


 

Presentació Campanya Mundial per a una profunda Reforma del Sistema d’Institucions Internacionals

Cartell de la 2a Setmana Garraf per la Pau

Dins de les activitats organitzades per la 2a Setmana Garraf per la Pau, el divendres 21 de setembre Sergi Rovira del Fòrum Ubuntu va presentar la Campanya Mundial per a una profunda Reforma del Sistema d'Institucions Internacionals.

 
A la xerrada que va seguir es va destacar que les Institucions Internacionals necessiten una millora substancial quant a la seva capacitat per prevenir conflictes i mantenir la pau, i que també han de prioritzar la seva tasca per assolir un sistema col·lectiu de seguretat humana que aconsegueixi la progressiva desmilitarització i la utilització de mecanismes judicials, d'arbitratge, etc. per a la resolució de conflictes

Sergi Rovira fent la presentació de la Campanya
 

Activitat familiar: El llibre de la selva

El dissabte 15 de setembre a la Biblioteca Joan Oliva i Milà, i un cop acabades les vacances, vam reemprendre les activitats tot commemorant els 100 anys de l'atorgament del Premi Nobel a Rudyard Kipling.

 

L'activitat familiar El llibre de la selva, a càrrec de Titelles Naip ens va submergir en una història plena de sorpreses, la del nen Mowgli, que comença quan un ramat de llops se'l troba al mig de la selva i l'adopta.

 

La Sala Infantil de la Biblioteca es va omplir de gom a gom de nens i nenes que seguien embadalits les aventures de Mowgli i els seus amics.

Els nens no perdien de vista el moviment de les titellesFons de la Biblioteca
  

 

Exposició: Corremon

Del 7 al 27 de setembre la Biblioteca Joan Oliva ha acollit l'exposició Corremón, produïda pel Consell Comarcal del Llibre per Infants i Joves.
 
Corremón, abasta el tema del viatge com a possibilitat que ens ofereix la lectura per conèixer el món des de casa i les diferents maneres de viure que hi ha a més de la nostra. 

A l'exposició es troba de tot: viatges possibles i impossibles, plaer, aventura, risc, emoció...
 
Llibres i viatges, una excel·lent combinació

Es tracta de gaudir de la màgia dels llibres i triar un viatge, perquè l'important és, com diu Josep M. Espinàs “sentir-se anar cap a alguna banda”.

L'exposició a la BibliotecaViatges possibles, impossibles, iniciàtics...
  


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 21/06/2012