Activitats Novembre 2008

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Joan Oliva i Milà > ConcurHora ExpoActivitats Joan Oliva > Activitats Novembre 2008

Activitats Novembre 2008

Índex

 

Hora del conte: Contes a la capsa

El matí del dissabte 8 de novembre, Sandra Rossi va arribar-se a la Biblioteca Joan Oliva i Milà per explicar un recull de contes que anava treient d'unes misterioses capses.

 

Els nens i nenes assistents escoltant amb atenció a Sandra Rossi

Fou una estona interessant i divertida per a tots els nens i nens que hi van participar en aquest joc de contes, capses i somnis...

Quin conte sortirà d'aquesta capsa?
ç

 

Exposició: Fons Zerkowitz

Adolf Zerkowitz (1884-1972)

Del 4 al 22 de novembre, a la Biblioteca Joan Oliva s'ha exposat el Fons Zerkowitz, de la col·lecció fotogràfica de l'Arxiu Comarcal del Garraf, amb diverses imatges de Vilanova i la Geltrú realitzades pel fotògraf Adolf Zerkowitz (1884-1972).

Imatges de Vilanova i la Geltrú

El pas del temps no ha perjudicat les fotografíes de Zerkowitz, que fascinen per la seva força documental, la qualitat técnica i per les seves innovadores vistes del paisatge urbà.

Imatges de Vilanova i la Geltrú

 

El microconte: un gran gènere

Joan Pinyol

En el marc de la campanya “Tot l'any lectura”, el divendres 21 de novembre , l'escriptor Joan Pinyol va conduir un taller dedicat al gènere narratiu del microconte.

L'activitat tenia la finalitat de donar a conèixer els trets distintius d'aquest gènere i la d'engrescar als assistents a elaborar microtextos de collita pròpia a partir de la projecció en una pantalla i la lectura de diversos minitextos escrits per diversos autors d'arreu del món. 

Joan Pinyol també va aconsellar diverses tècniques d'allò més útils a l'hora d'aconseguir la brevetat textual i l'eficàcia narrativa en l'art de dir molt en molt poc espai.

 

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 21/06/2012