Activitats Març 2007

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Joan Oliva i Milà > ConcurHora ExpoActivitats Joan Oliva > Activitats Març 2007

Activitats Març 2007

Índex

 

Taller: Papiroflexia

El divendres 30 de març, a la Biblioteca Joan Oliva i Milà, va tenir lloc el taller Papiroflèxia, adreçat a nens i nenes a partir de 5 anys.

El taller va comptar amb la col·laboració del Projecte Garraf Tallers, l'Herència dels Grans. Consell Comarcal del Garraf.

 

Cicle: Coneguem Escriptors Catalans

Xavier Vernetta durant la seva xerrada

El divendres 23 de març, a la Biblioteca Joan Oliva, dins del cicle Coneguem Escriptors Catalans, l'escriptor Xavier Vernetta va oferir una xerrada comentant la seva obra.

L'activitat formava part dels actes de inauguració dels cursos de català del 2n quadrimestre del Servei Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú, i va comptar amb la col·laboració del Servei Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú i la Institució de les Lletres Catalanes

 

Presentació llibre: L'obelisc de Francesc Macià

El 9 de març, a les 19 hores, a la Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà, va tenir lloc lloc la presentació del llibre de la vilanovina Trinitat Gilbert, titulat L'obelisc de Francesc Macià.

Van presentar el llibre l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena; Oriol Pi de Cabanyes, membre de la comissió pro-monument a Francesc Macià; i l'autora del llibre, Trinitat Gilbert. 

Joan Ignasi Elena, Oriol Pi de Cabanyes i Trinitat GilbertUna imatge de la presentació

 

Recital poètic: Recull de poemes de dona, amb veu de dona

El dijous 8 de març, a la Biblioteca Joan Oliva i Milà, i dins dels actes en commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora, va tenir lloc el recital poètic Recull de poemes de dones, amb veu de dona, que va estar a càrrec de Núria Servet, Maite Callejón i Maria Antonia Martorell.


Núria Servet, Maite Callejón i Maria Antonia MartorellEls assistents van gaudir d'un excel·lent recital poètic

 

Hora del conte: Un món ple de sorpreses

El dissabte 3 de març, l'Hora del conte de la Biblioteca Joan Oliva i Milà, va estar protagonitzada per la sorpresa i els prodigis que pot oferir un conte.

 

Un món ple de sorpreses assegura una estona plena d'emocions, mentre els nens i nenes escolten la narració amb uns ulls com taronges.

 

Exposició: Tothom pels Drets Humans

Tots som iguals davant la llei, el dret a la llibertat d'opinió i expressió, el dret al treball, el dret a l'educació... Són alguns dels drets fonamentals que des de fa gairebé 60 anys són indispensables per viure en comunitat. Aquest ha estat el punt de partida a l'hora de crear els cartells que han elaborat 30 dissenyadors de primera línia com Peret, Amèrica Sánchez, Pedro García Ramos, Xavier Mariscal, Enric Satué o Ivan Zulueta, que han tingut la voluntat de mostrar gràficament els articles de la Declaració Universal dels Drets Humans de 1948.


Amb aquesta premissa, la Biblioteca Joan Oliva i Milà ha acollit entre el 2 i 15 de març l'exposició Tothom pels Drets Humans, produïda per la Fundació Caixa de Sabadell i inclosa en els actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora.

 

Cada cartell de la mostra il·lustra un dels articles de la Declaració Universal dels Drets Humans i estan pensats com a suport de les activitats de difusió dels drets humans.

Alguns cartells de la mostra

 

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 10/11/2009