Activitats Maig 2009

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Joan Oliva i Milà > ConcurHora ExpoActivitats Joan Oliva > Històric activitats 2009 > Activitats Maig 2009

Activitats Maig 2009

Índex

 

Hora del conte: Un rebost ple de contes

El dissabte 16 de maig, a la Biblioteca Joan Oliva i Milà va tenir lloc l'hora del conte, que va estar a càrrec de Pati Sotomayor.

 

D'Un rebost ple de contes van aparèixer uns quants contes ben suculents, que els nens i nenes assistents van poder assaborir, fins i tot van ajudar als animalons a arribar a la Lluna per conèixer quin gust té.


Pati Sotomayor durant l'Hora del ContePati Sotomayor i un ajudant intentant arribar a la Lluna per saber quin gust té

 

Exposició: Caserna 1751

Del dissabte 2 de maig al dilluns 1 de juny, a la Biblioteca Joan Oliva i Milà s'ha pogut veure l'exposició Caserna 1751. Escola Municipal d'Art i Disseny. Un espai… uns projectes, una mostra dels projectes d'interiorisme fets pels alumnes de Projectes i Direcció d'Obres de Decoració amb treballs de diferents anys, cursos i temes.

 

Amb la col·laboració de l'EMAID (Escola Municipal d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú).


Diferents mostres de projectesUns projectes d'interiorisme

Maqueta d'aproximació de les Casernes

 

Xerrada: Cultura participativa

El divendres 8 de maig, a la Biblioteca Joan Oliva i Milà va celebrar-se la xerrada Cultura participativa, tercera i última del cicle Xerrades Pedagògiques, parlem d'educació?, que ha organitzat el Centre d'Esplai Drac Màgic amb motiu de la celebració del seu 20è aniversari.

 

La xerrada va comptar amb la presència de Laura Vicente i Ana Maria Novella.


La taula, amb Laura Vicente i Ana Maria NovellaEls assistents a la xerrada

 

Conferència: El deseo de la presencia: La estética ritual del circo contemporáneo

Aquest divendres 29 de maig, a les 19 hores, a la Biblioteca Joan Oliva i Milà, la conferenciant Bauke Lievens, Llicenciada en estudis escènics per la Universitat de Gante, Gèlgica, Màster en èstètica i filosofia de l'art contemporani pr la UAB de Barcelona, va oferir una xerrada sobre el circ contemporani, donant una novedosa interpretació del circ com a ritual que consolida al fràgil ésser humà actual, com un esdeveniment que celebra les forces de la vida, recordant-nos el sentit d'estar junts en un món cada vegada més virtual.


Bauke LievensUn moment de la xerrada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 10/11/2009