Activitats Maig 2008

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Joan Oliva i Milà > ConcurHora ExpoActivitats Joan Oliva > Activitats Maig 2008

Activitats Maig 2008

Índex

 

Hora del conte: Un món ple de màgia

El dissabte 24 de maig, la Biblioteca Joan Oliva i Milà va acollir a un munt de nens i nenes que venien a escoltar el conte que els havia d'explicar Pati Sotomayor i que els havia de conduir a un món ple de màgia...Pati Sotomayor explicant el conteEls nens segueixen amb atenció

 

Xerrada: Woody Allen, trajectòria d'un cineasta

El 23 de maig, a la Biblioteca Joan Oliva i Milà, l'escriptor i periodista cultural Víctor Fernàndez va oferir una xerrada sobre Woody Allen i el seu cinema.

 

Víctor Fernández, autor del llibre Desmuntant Woody Allen que recull les frases més enginyoses del cineasta que apareixen a les seves pel·lícules, llibres de contes, xerrades i entrevistes amb els mitjans de comunicació, va demostrar que és un excel·lent coneixedor del pensament “allenià” i la seva obra.

Víctor Fernández durant la seva xerrada

 

Exposició: T'estimo... o no

Plafó de presentació de l'exposició

Del 20 de maig al 3 de juny, a la Biblioteca Joan Oliva i Milà es va poder veure la mostra
T'estimo... o no: una exposició de llibres al voltant de l'afecte.

 

Una vista de l'exposició 

És una exposició produïda pel Consell Català de llibres per a Infants i Joves, que té l'objectiu d'estimular i dinamitzar la lectura infantil i juvenil presentant una selecció de llibres sobre l'afecte i les seves manifestacions sentimentals i emotives. No hem d'oblidar que l'afecte i l'amor constitueixen un dels grans temes de la literatura universal i sempre és bo conèixer una mica millor aquests grans sentiments.

Una sèrie de plafons descriuen i exemplifiquen sobre els amics, l'amistat entre oposats, la responsabilitat afectiva, l'enamorament, la família i els sentiments negatius.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 21/06/2012