Activitats Maig 2007

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Joan Oliva i Milà > ConcurHora ExpoActivitats Joan Oliva > Activitats Maig 2007

Activitats Maig 2007

Índex

 

Presentació guia de lectura: Els parcs naturals

En commemoració del Dia Europeu dels Parcs Naturals, el dijous 24 de maig va presentar-se a la Biblioteca Joan Oliva la guia de lectura Els parcs naturals, que va estar acompanyada amb una exposició de fons documental del Centre de Documentació del Parc del Garraf de la Biblioteca.

 

Amb la col·laboració del Servei de Biblioteques i de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona.

Els parcs naturals a Catalunya 

 

Narració i Taller infantil: Cosmobib

“Entre els milers d'estrelles que formen la nostra galàxia hi ha una no massa gran, situada en un dels braços de l'espiral de la Via Làctia, que té un especial interès per a nosaltres...”. Així és com comença

Un taller produït i organitzat des de la Biblioteca Joan Oliva per oferir formació, informació i diversió al voltant dels planetes i que es va dur a terme el dissabte 5 de maig a les dotze del migdia.

 

En una primera part multimèdia d'aquest taller, a través d'una divertida conversa entre el Sol i els planetes que ens envolten, els nens i nenes poden conèixer el seu nom, com es mouen, quin color tenen... i moltes coses més, fins i tot els seus satèl·lits!

Els nens seguien atentament l'evolució de les imatgesLa conversa del Sol i Mart

 

En la segona part, amb tota aquesta informació, els participants van elaborar un mòbil sobre el sistema solar.

 

El mòbil

L'activitat va anar acompanyada d'una exposició dels llibres de la biblioteca i una guia de lectura que donen informació sobre aquest tema.

 

L'excel·lent acollida i resultats del taller ens portaran a fer una nova edició d'aquesta activitat.

 

Hora del conte: La vaca i la lluna

El dissabte 7 de maig, a les 12 del migdia, Sandra Rossi va venir a la Biblioteca Joan Oliva i Milà per explicar a tots els nens i nenes assistents el conte La vaca i la lluna.

“Vet aquí que una nit, la lluna llaminera va baixar del cel, perquè volia tastar la llet blanca de la vaca que fa mmmmm. Però la lluna no sabia com era la vaca! Era gran o petita, era grassa o era prima? Li agradava córrer, saltar o enfilar-se als arbres?...”

Els nens i nenes tampoc no ho sabien tot això, no podien ajudar a la lluna. Menys mal que Sandra Rossi tenia la resposta a tots els dubtes!

 
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 05/09/2011