Activitats Gener 2008

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Joan Oliva i Milà > ConcurHora ExpoActivitats Joan Oliva > Activitats Gener 2008

Activitats Gener 2008

Índex

 

Contes al cau de l'ós

El dissabte 5 de gener va tenir lloc l'Hora del Conte a la Biblioteca Joan Oliva i Milà.

En aquesta ocasió l'activitat va estar a càrrec de Sandra Rossi, que va explicar als nens i nenes com, quan ella era petita, els Reis Mags li van portar el cau de l'ós que els hi havia demanat.

 

Va resultar un regal d'allò més sorprenent i interessant: podia amagar-se, dormir... i a més allà dins va trobar un munt d'històries sorprenents...

I amb aquestes històries la Sandra Rossi va distreure als nens i nenes del seu neguit davant la imminència de l'arribada dels Reis Mags.

  

Presentant l'Hora del ConteEsperant les històries del cau de l'ós

Al cau de l'ós ens podem amagar...I també es dorm molt bé...

 

 

125è aniversari de la Bandera dels Tres Tombs

Enguany, l'Associació dels Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú celebra el 125è aniversari de l'estrena de la bandera, i en ocasió d'una data tan assenyalada ha organitzat diversos actes commemoratius. 

Les activitats al voltant dels Tres Tombs

 

A la Biblioteca Joan Oliva i Milà, el dijous 10 de gener, va celebrar-se el Col·loqui 125 anys de la bandera dels Tres Tombs, acte que va estar a càrrec de Xavier Orriols, comissari de l'exposició Sota la Capa de Sant Antoni.


En el col·loqui es va tractar sobre la història i les vivències de la Festa, el què va significar l'estrena de la nova bandera i els fets que han passat durant aquests anys.

Xavier Orriols, Comissari de l'Exposició Sota la Capa de Sant AntoniL'assistència al col·loqui va ser nombrosa

A més, el 10 al 24 de gener la Biblioteca Joan Oliva i Milà va acollir l'Exposició sobre El Concurs Fotogràfic dels Tres Tombs.


L'exposició mostra les fotografies premiades en les diferents edicions del concurs de fotografia que convoca l'Associació dels Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú, des de l'any 1994.

Un detall de l'exposicióL'exposició sobre el Concurs Fotogràfic dels Tres Tombs

D'altra banda, els mateixos dies 10 a 24 de gener es va poder visitar una mostra de Cartells i Programes de l'Associació dels Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú.

L'Exposició va realitzar-se amb el fons especial de la secció Col·lecció Local de la Biblioteca Joan Oliva, per commemorar el 125è Aniversari de l'Estrena de la Bandera dels Tres Tombs.

Un dels cartells exposatsL'exposició dels Cartells de l'Associació dels Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú


Els programes que es conserven a la Col·lecció LocalUna mostra dels programes

 

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 21/06/2012