Activitats Gener 2007

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Joan Oliva i Milà > ConcurHora ExpoActivitats Joan Oliva > Activitats Gener 2007

Activitats Gener 2007

Índex

 

Taller infantil: Vols fer titelles?

El divendres 26 de gener, la Biblioteca Joan Oliva i Milà va organitzar el taller infantil Vols fer titelles?, que va estar conduït per Rosa Luna i Camèlia Ferrer.

El taller va estar adreçat a nens i nenes a partir dels 8 anys.

Amb la col·laboració de Projecte Garraf Tallers, l'Herència dels Grans. Consell Comarcal del Garraf.

 

Conferència: La societat com a escenari i les matemàtiques com a actors

Joan Gómez


A la Biblioteca Joan Oliva i Milà, el dijous 25 de gener, el professor de la UPC Joan Gómez, doctor en Ciències de l'Educació, i president de la Federació d'Entitats per a l'Ensenyament de les Matemàtiques de Catalunya (Feemcat), va oferir la conferència: La societat com a escenari i les matemàtiques com a actors.

 

Una de les prioritats de Joan Gómez és apropar les matemàtiques al ciutadà i mostrar com les matemàtiques i els oficis formen part de la vida quotidiana, ja que, tal com ell afirma: “Sovint hi ha una inconnexió total entre les matemàtiques apreses i ensenyades i la societat, com si fossin dues coses diferents quan en realitat hauria de ser a l'inrevés, ja que vivim en un món dominat completament pels números i formes geomètriques”.

 

Amb la col·laboració de la Societat d'Ensenyants o de Divulgació de les Matemàtiques al Garraf.


 

Hora del conte: Hi havia una vegada...

El 13 de gener, l'Hora del Conte de la Biblioteca Joan Oliva i Milà, va estar a càrrec de la narradora Pati Sotomayor, que va fer volar la imaginació dels més petits amb les seves meravelloses històries. 

Hi havia una vegada...

Pati Sotomayor:

 

Espectacle familiar: Bon profit, Miquel

El 4 de gener, la Biblioteca Joan Oliva i Milà va oferir un espectacle familiar a càrrec de Micro Troupe, Bon profit, Miquel, tot oferint un petit homenatge a Miquel Martí i Pol.

 

L'espectacle va consistir en tres històries de nens, representades amb manipulació d'objectes, efectes de so i acompanyament musical en directe.

Micro Troupe en acció
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 10/11/2009