Activitats Febrer 2009

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Joan Oliva i Milà > ConcurHora ExpoActivitats Joan Oliva > Històric activitats 2009 > Activitats Febrer 2009

Activitats Febrer 2009

Índex

 

Taller Carnaval: Emmascara't

Els nens i nenes també han tingut el seu espai en les celebracions de Carnaval a la Biblioteca Joan Oliva i Milà.

El taller Emmascara't

La tarda del dia 20 de febrer en el taller Emmascara't organitzat per la Biblioteca van poder fer-se la seva pròpia màscara. 

Amb un bon sortit de materials i una bona aplicació...

El material per confegir les màscaresTots aplicats a la feina...

 Van aconseguir-se aquests excel·lents resultats:

D'una feina, un resultat excel·lent...

 

Exposició fotogràfica: Carnaval

La Biblioteca Joan Oliva i Milà ha volgut sumar-se a les celebracions de Carnaval amb diverses activitats, una n'ha estat l'exposició fotogràfica que s'ha pogut veure del 17 de febrer fins al 2 de març, una retrospectiva del Carnaval de Vilanova de la col·lecció fotogràfica de l'Arxiu Comarcal del Garraf i amb fons documental de la Biblioteca.

Una mostra de les fotografies de l'Arxiu ComarcalAlguns programes de Carnaval de la Col·lecció Local de la Biblioteca

 

Hora del conte: Les disfreses 'encontades'

El dissabte 7 de febrer, l'Hora del conte de la Biblioteca Joan Oliva i Milà, va estar a càrrec de Sandra Rossi amb Les disfresses “encontades”.

Els nens i nenes assistents van viure una estona plena d'intriga mentre Sandra anava traient diversos objectes del seu bagul de disfresses. Per a què podien servir...? Van tenir més d'una sorpresa!

Sandra Rossi en plena actuacióTothom hi va participar


 

Exposició fotogràfica: Nepal

De l'1 al 15 de febrer s'ha pogut veure a la Biblioteca Joan Oliva i Milà l'exposició fotogràfica Nepal, una mostra sobre les condicions de vida dels habitants d'aquest país, a càrrec de l'Associació d'Amics del Nepal.


Unes imatges de l'exposició

Els Amics del Nepal és una organització constituïda el 1995 amb l'objectiu d'ajudar a millorar les condicions de vida dels infants del Nepal, a més de divulgar la cultura pròpia del país asiàtic. L'Associació compta amb el suport de diferents entitats i associacions amb les que organitzen diferents actes per donar-se a conèixer i per fer recaptes benèfiques.


També hi havia dibuixos i panels fets pels nens i nenesImatges de l'exposició Nepal
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 10/11/2009