Activitats Febrer 2007

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Joan Oliva i Milà > ConcurHora ExpoActivitats Joan Oliva > Activitats Febrer 2007

Activitats Febrer 2007

Índex

 

Taller infantil: Jugar amb els colors

El 23 de febrer, la Biblioteca Joan Oliva i Milà va organitzar el taller Jugar amb els colors, que va estar a càrrec d'Elia Arias, i que anava adreçat a nens i nenes a partir de 4 anys, amb la col·laboració del Projecte Garraf Tallers, l'Herència dels Grans. Consell Comarcal del Garraf.

Els nens i nenes en plena feina

 

Taller de Carnaval

El 10 de febrer, la Biblioteca Joan Oliva es va afegir a les tradicionals festes de Carnaval organitzant una activitat infantil que va començar amb la narració del conte Carnaval al Bosc del Caramell, a càrrec d'Esther Bruna, per continuar tot seguit amb un Taller de Màscares de Carnaval, que els nens i nenes es van dur juntament amb un diploma d'aprofitament del taller.

Esther Bruna explicant el conteTot a punt per començar el taller


Pintant les màscaresEl resultat d'una bona feina

 

Hora del conte: La princesa Nasdeflor i altres contes

L'Hora del Conte a la Biblioteca Joan Oliva, el 3 de febrer va estar a càrrec de Sandra Rossi, que amb la narració de La princesa Nasdeflor i altres contes, ens va fer viatjar a un poble petit on viu un gran cavaller, ens va ensenyar com caçar un petó i vam anar a visitar el castell de la princesa.

Sandra Rossi començant el conteCaçant un petó...

 

Exposició: Montserrat Roig. Entre el retrat i la crònica

Montserrat Roig

Entre el 2 i el 15 de febrer, la Biblioteca Joan Oliva i Milà va acollir l'exposició Montserrat Roig. Entre el retrat i la crònica, un muntatge fotogràfic elaborat per Pilar Aymerich per retre homenatge a la figura i a l'obra de Montserrat Roig, que va destacar com a escriptora i com a periodista.

Produïda per la Fundació Caixa de Sabadell.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 10/11/2009