Novembre 2012

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Joan Oliva i Milà > ExpoActivitats Joan Oliva > Activitats Històric 2012 > Activitats Novembre 2012

Índex

 

Hora del conte: Somni de Nadal

El dissabte 24 de novembre, dins de l'activitat l'Hora del Conte, la Biblioteca Joan Oliva, va rebre a la Jove Companyia de Dansa de Vilanova perquè expliqués als nens i nenes asistentes la història de la Clara, una nena alegre i somiadora que ens va submergir en un món de fantasia, un somni ple d'aventures en les quals s'enfrontava a les seves pors: la foscor, la pèrdua d'alguna cosa estimada, els malsons, la soledat... però tots aquests obstacles seran superats gràcies a la seva gran imaginació.

 
Somni de Nadal

 

Hora del conte: El senyor de la llum

Dins el cicle Tardor de contes solidaris i organitzat per la Regidoria de Participació i Cooperació, el dissabte 10 de novembre, a la Biblioteca Joan Oliva l'hora del conte va estar dedicada al conte El senyor de la llum, a càrrec de Cooperació.

      El senyor de la llum

 

Exposició fotogràfica: Vilanova i la Geltrú en el record

Del 7 de novembre al 10 de desembre, a la Biblioteca Joan Oliva s'han exposat una selecció de fotografies de l'Arxiu Comarcal del Garraf que ens mostra diferents imatges de la ciutat i del seu paisatge urbà.

 
Vilanova i la Geltrú en el record
 
En col·laboració amb l'Arxiu Comarcal del Garraf
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 31/01/2013