Activitats Novembre 2010

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Joan Oliva i Milà > ConcurHora ExpoActivitats Joan Oliva > Activitats històric 2010 > Activitats Novembre 2010

Activitats Novembre 2010

Índex

 

Punts de reflexió: les violències contra les dones

Les violències contra les dones


Del 23 de novembre al 2 de desembre a la Biblioteca Joan Oliva i Milà s'ha pogut veure l'exposició Punts de reflexió: les violències contra les dones, una reflexió sobre les discriminacions indirectes que pateixen les dones, la violència estructural, els espais de lluita i de canvi, les formes de la violència i les maneres de tallar-la.

Organitzada per: Espai d'Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú en col·laboració amb l'Institut Català de les Dones

 

Dimecres locals: Periodisme

A la Biblioteca Joan Oliva i Milà, el 24 de novembre va tenir lloc una nova edició dels Dimecres locals, en aquest cas dedicada al Periodisme.

Xavier Capdevila, periodista i director del programa “Quarts de Nou” del Canal 33  i Francesc Escribano, director de la productora Minoria Absoluta, moderats per Guillem Mercader, director del Diari de Vilanova, van oferir la seva visió del periodisme en el moment actual i van respondre a les qüestions que els hi van fer els participants a la xerrada.

El periodisme als Dimecres Locals

 

Els treballs portuaris

HA BJOM - 10.11 Els treballs portuaris

 

A començaments del segle XX a Barcelona es va crear un col·lectiu d'obrers especialitzat en la construcció i ampliació de molls i dics: les canteres del Garraf formen part de la construcció del Dic de l'Est.

Aquesta Exposició, emmarcada dins el Projecte “Catalunya Marítima – Crònica en blanc i negre, 1880-1980” del Museu Marítim de Barcelona, s'ha pogut veure del 24 de novembre fins al'11 de desembre a la Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Produïda pel Museu Marítim de Barcelona, amb la col·laboració de la CAM.

 

Exposició Concurs Punts de Lliber per al Dia Mundial de la Sida

 

Com cada any, el dia 1 de desembre se celebra el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida. La idea de dedicar un dia a la lluita contra la Sida al món va sorgir en la Cimera Mundial de Ministeris de la Salut de 1988, dins dels programes per a la prevenció de la Sida. Des d'aleshores, la iniciativa l'han seguit governs i organitzacions internacionals de tot el planeta.

Per aquest motiu que, des de les regidories de Salut, Joventut, i Cooperació de l'Ajuntament de VNG, la Fundació Ires i l'Institut Català de la Salut, s'han organitzat diverses activitats amb l'objectiu de sensibilitzar la població respecte la malaltia.

Una de les accions que s'han dut a terme ha estat un Concurs de Punts de Llibre, els treballs de la qual s'han exposat a la Biblioteca Joan Oliva i Milà des del 27 de novembre fins al 3 de desembre. 

HA BJOM - 10.11 - Expo Punts

 
 
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 03/12/2010