Març 2013

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Joan Oliva i Milà > ConcurHora ExpoActivitats Joan Oliva > Activitats Històric 2013 > Activitats Març 2013

Índex

 

Hora del conte: A la recerca de la posidònia perduda

El matí del dissabte 2 de març, l'Hora del conte va ser d'allò més interessant. Eva González, contacontes i Marta Casellas, il·lustradora, van venir a la biblioteca per explicar als nens i nenes assistents el què és la posidònia i la importància que té en el nostre ecosistema i els problemes als quals s'enfronta.

"Vosaltres sabeu que es un plançó? Són el fruits de la Posidònia. En Buti i en Hipo tampoc ho saben, nomes el fan servir per jugar al plancibol. Heu jugat mai?". Així comença el conte, i a partir d'aquí comencen les aventures d'una holotúria, en Buti, i un cavallet de mar, l'Hipo.

Jugant amb un plançó aquests dos amics s'allunyaran de la pradera de posidònia i viuran aventures tot descobrint que no tot el fons del mar està tot cobert per aquesta fanerògama.

 

 A la recerca de la posidònia perduda
Aquesta narració forma part del projecte destinat a fomentar l'interès dels infants per la ciència d'una manera divertida i amena. 
 

Menció d'honor de la categoria “Puesta en escena” al concurs internacional “Ciencia en Acción 2011”.

Propietat i organització de:

HA BJOM - MARÇ 2013-3 

Finançat per:

HA BJOM - MARÇ 2013-4HA BJOM - MARÇ 2013-2
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 21/03/2013