Activitats Març 2012

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Joan Oliva i Milà > ConcurHora ExpoActivitats Joan Oliva > Activitats Històric 2012 > Activitats Març 2012

Activitats Març 2012

Índex

 

Hora del conte: És hora de somiar

Enguany es commemora el Bicentenari del naixement de Charles Dickens i a la Biblioteca Joan Oliva no podíem deixar de retre un homenatge al autor dels personatges més memorables i creatius en la literatura anglesa, si no tan sols per les seves peculiaritats insòlites, sí amb certesa pels seus noms.

 

El dissabte dia 10 de març a les 12 h., a l'hora del conte, vam comptar amb la col·laboració d'Eva Bolaño que ens va explicar És hora de somiar, amb un collage dels protagonistes de les històries de Charles Dickens.

  És hora de somiar 


Amb aquest conte va oferir-nos la possibilitat de retrobar-nos amb personatges com Ebenezer Scrooge, Fagin, Mrs Gamp, Charles Darnay, Oliver Twist, Micawber, David Copperfield, Pip, Pecksniff, Miss Havisham, Wackford Squeers i molts altres. 

Exposició: Antoni Batllori i Jofré

Del 24 de març fins al 10 d'abril s'ha pogut veure a la Biblioteca Joan Oliva l'exposició Antoni Batllori i Jofré, una mostra que ens permet aproximar-nos a la figura d'aquest dibuixant i il·lustrador (1915-1999) que va publicar el seu primer dibuix al Calendari d'en Patufet l'any 1930 de la mà de Joan Junceda.

També va col·laborar a les revistes En Patufet, Esquitx, TBO, etc. Va il·lustrar llibres, va realitzar exlibris i va intervenir en muntatges de pel·lícules de dibuixos animats, impulsant sempre el còmic en català.

  

Exposició Antoni Batllori i Jofré

Exposició produïda i patrocinada pel Fons Batllori Jofré, l'Ajuntament de Teià i l'Oficina del Patrimoni Local de la Diputació de Barcelona.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 03/05/2012