Activitats Maig 2012

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Joan Oliva i Milà > ConcurHora ExpoActivitats Joan Oliva > Activitats Històric 2012 > Activitats Maig 2012

Activitats Maig 2012

Índex

 

Contes per plorar de riure

El dissabte 5 de maig a les 12h, l'hora del conte de la Biblioteca Joan Oliva va estar a càrrec de Sandra Rossi, que ens va portar un barret de copa ple a vessar de contes, que esperaven, xiuxiuejant, que els nens i nenes fiquessin la mà a dins per descobrir-los.

Però, vet aquí, que els contes amagats al barret feien pessigolles. I els nens i nenes primer van somriure, després van riure i fins i tot van plorar de riure!


Contes per plorar de riure

 

Exposició: Àsia vist des del seient d'una bicicleta

El viatger, fotògraf i cicloturista Iván Faure va recórrer el continent asiàtic des de l'Índia fins al Japó en bicicleta.

En aquest periple de 13 mesos va visitar 15 països d'aquest continent. 

 Àsia vist des del seient d'una bicicleta


L'exposició que s'ha pogut veure a la Biblioteca Joan Oliva del 8 a l 28 maig és una petita mostra del que va veure durant el seu recorregut.

 

Exposició: Què llegia i en què s'inspirava Eduard Toldrà?

 

Del 31 de maig al 30 de juny, aprofitant l'efemèride d'Eduard Toldrà, s'ha pogut veure a la Biblioteca Joan Oliva l'exposició Què llegia i en què s'inspirava Eduard Toldrà?, que ens vol apropar la figura d'aquest autor, recollint una mostra d'alguns dels poetes que va llegir i que a la vegada van donar lletra a les seves composicions més conegudes.

 

Toldrà enamorat de la poesia sintetitzà en la seva música tota la bellesa lírica poètica d'autors contemporanis a ell com Joan Maragall, Josep Carner, Josep Maria de Sagarra, Joan-Salvat Papasseit, Tomàs Garcés, Manuel Bertran i Oriola, Clementina Arderiu o Trinitat Catasus, entre d'altres.

 

Què llegia i en què s'inspirava Eduard Toldrà?
 

Amb la col·laboració de Biblioteca Museu Víctor Balaguer

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 29/01/2013