Activitats Maig 2010

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Joan Oliva i Milà > ConcurHora ExpoActivitats Joan Oliva > Activitats històric 2010 > Activitats Maig 2010

Activitats Maig 2010

Índex

 

Espectacle familiar de Màgia

El matí del dissabte 8 de maig, la Biblioteca Joan Oliva i Milà va rebre la visita del Mag Ferran, un mag molt jove però molt savi que amb la fantasia de la màgia i l'il·lusionisme fa ver viure una estona plena de sorpreses a tots els ass¡stents, amb trucs de tota mena: amb mocadors, coloms, cordes...


Màgia amb el mag Ferran

 

Presentació de La meva guia de ioga

El dijous 20 de maig, Gordana Vranjes va presentar a la Biblioteca Joan Oliva el llibre La meva guia de ioga, del qual és coautora amb Glòria Rosales.

La meva guia de ioga, té un llenguatge clar i directe on s'explica tot el que cal saber per la practica del ioga: des dels seus orígens a l'Índia, els diversos estils de ioga, o consells de com poder realitzat els exercicis a casa.

La presentació del llibre va incloure una sessió de ioga per practicar l'alineació de la columna i aprendre el camí de la respiració fins la relaxació. 

 
Diferents moments de la presentació
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 29/05/2010