Juny 2011

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Joan Oliva i Milà > ConcurHora ExpoActivitats Joan Oliva > Activitats Històric 2011 > Activitats Juny 2011

Índex

 

Exposició: Entre nosaltres

Del dimecres 1 de juny fins el dilluns 20, a la Biblioteca Joan Oliva i Milà s'ha exposat una mostra de retrats realitzats per part d'alumnes de l'Escola Municipal d'Art i Disseny (l'EMAID).

L'objectiu és ensenyar a partir d'un fragment d'un rostre com es treballa les llums i les ombres en el dibuix per donar volum a les cares perseguint l'expressivitat dels grafismes i del traç.

Emaid              


Les creacions exposades han estat realitzades per alumnes de l'escola i des d'aquí els volem donar un merescut reconeixement publicant els seus noms: Manuel Arenas, Carme Bernet, Concepció Blanchart, Laura Borràs, Víctor Busquet, Núria Casanellas, Lluis M. Coopa, Carme Ferran, Núria Formatger, Laia Forns, Vicki Guglietti, Mercè López, M.Carme López, Puri López, Lourdes Martínez i Josep Vidal.

 

Exposició: La vida rural a Catalunya

Fa poques dècades en el camp català encara es llaurava amb cavalls, se segava amb dalla i es batia amb mules. 

A la Biblioteca Joan Oliva i Milà, del 21 de juny al 9 de juliol, s'ha pogut veure una mostra d'aquest món en l'exposició fotogràfica La vida rural a Catalunya, basada en el llibre del mateix títol de Llorenç Ferrer.

 

Una mostra de l'exposició


La mostra s'ha agrupat en cinc blocs: Per al blat, les millors terres; La vinya, conreu de terres pobres; L'oli, el greix de la dieta mediterrània; De l'aviram a la transhumància: animals de tir i complements de l'alimentació i Família i vida de cada dia.

 

Produïda pels Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 05/09/2011