Juliol 2011

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Joan Oliva i Milà > ConcurHora ExpoActivitats Joan Oliva > Activitats Històric 2011 > Activitats Juliol 2011

Índex

 

Hora del conte i Taller infantil: El peix irisat

Juliol ha estat un mes de conte a la Biblioteca.

 

El dimecres 7 de juliol vam rebre la visita del peix protagonista d'un conte molt popular. El seu nom és Irisat i Esther Bruna, Carolina Granadino i David Casasús ens van oferir la seva història en una representació de titelles de mà. 


 El peix irisat
L'hora del conte
El conte va gaudir d'un gran èxit d'assistència. Si voleu, aquí el podeu escoltar y veure:

El peix irisat


Posteriorment, Carolina Granadino, Esther Bruna i Sofía de Ruy-Wamba van fer el Taller Infantil en el qual els més petits (ajudats pels pares i mares) van confegir un mòbil amb els personatges del conte

Fins i tot van tenir temps de provar la seva habilitat amb la canya…

En aquest vídeo podreu seguir amb detall el desenvolupament de l'activitat i la implicació tant de nens i nenes com dels pares, mares, avis, àvies...

          Taller infanti EL PEIX IRISAT 

I en les imatges del costat teniu als nens i nenes ben satisfets amb el resultat de la seva feina.

     Els nens i nenes amb la seva feina feta

 

Acte de lliurament dels premis del Concurs NegrOliva

El dijous 7 de juliol va tenir lloc a la Biblioteca l'acte de lliurament dels premis del Primer Concurs de Relat Curt de Gènere Negre NegrOliva:

 

Lliurament Premis NegrOliva


Els guanyadors del Primer Premi han estat Vicenç Aguado i Cudolà, amb l'obra El misteri dels escuts de la plaça de la Vila, i Ignacio Arribas Martínez, amb La petita Mariona. Aquests dos relats seran publicats a la segona antologia de relats de gènere negre, continuació de Crims.cat, que publicarà l'Editorial Alrevés.

 

Els concursants amb els seus premis

                   


El segon i tercer premi han estat atorgats a Mercè Foradada Morillo per Un mort xerraire, i a Joan Abellaneda Fernández per El final no té relat, que podeu llegir clicant a sobre del títol.

 

Hora del conte i Taller infantil: El peixet d'or

Però la cosa no va acabar aquí. Els nens més grandets també havien de tenir el seu conte i el seu taller. Per tant, el dia 13 de juliol vam decidir convidar a un altre peix protagonista de conte: el Peixet d'Or. 

El peixet d'or
El peixet d'or

En aquesta ocasió Esther Bruna, David Casasús i Carolina Granadino van fer una divertida representació teatralitzada que va tenir molt d'èxit entre els assistents, i que podeu veure i escoltar:


 El peixet d'or


Tot seguit, Carolina Granadino, Esther Bruna i Sofía de Ruy-Wamba van fer un Taller Infantil per tal d'apropar als nens i nenes al món de la pesca que forma part del nostre entorn, en el qual van fer molta feina: 

Van decorar la seva canya de pescar, van fer un preciós peix de colors, i per últim van decorar una petxina per fer-se un penjoll. Aquest és el vídeo:

      Taller infantil EL PEIXET D'OR

En les imatges del costat podeu veure als nens i nenes amb la canya, el peix i el penjoll. 

 

     
     Els nens amb les seves feines fetes
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 03/09/2011