Gener 2010

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Joan Oliva i Milà > ConcurHora ExpoActivitats Joan Oliva > Activitats històric 2010 > Activitats Gener 2010

Índex

 

Hora del conte: Històries peludes

A les 12 h. del matí del dissabte 16 de gener, a la Biblioteca Joan Oliva i Milà, Sandra Rossi va estar a càrrec d'una l'Hora del Conte molt interessant.

Era una selva? Un bosc? Un llac encantat? D'on van sortir els animals d'Històries peludes. Això van poder esbrinar els nens i nenes, que van gaudir d'uns personatges d'allò més divertits...

Històries peludes

 

Club d'opinió Aprendre a ser feliç a través de la lectura

La tarda del dijous 21 de gener, i dins del cicle “Club d'opinió” impulsat per l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, a la Biblioteca Joan Oliva i Milà l'escriptora Gemma Lienas va oferir la conferència: Aprendre a ser feliç a través de la lectura.

Gemma Lienas, col·laboradora amb El Periódico de Catalunya i Catalunya Ràdio i presidenta de l'associació Dones en Xarxa, va explicar que educar la intel·ligència emocional permet tenir un millor control de la pressió interna i externa, millorant la sensació de benestar ja que els aspectes bàsics de la intel·ligència emocional són una bona autoestima, autocontrol de les emocions i de la conducta, adequades relaciones interpersonals i un pensament positiu. I a través de la lectura pot millorar-se la pròpia intel·ligència i també la de les criatures.

   
Mila Arcarons presentant Gemma Lienas
 
Un moment de la xerrada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 09/02/2010