Febrer2012

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Joan Oliva i Milà > ConcurHora ExpoActivitats Joan Oliva > Activitats Històric 2012 > Activitats Febrer 2012

Índex

 

Exposició fotogràfica: El Carnaval de Vilanova i la Geltrú


De l'1 al 18 de febrer s'ha pogut veure a la Biblioteca Joan Oliva l'exposició fotogràfica: El Carnaval de Vilanova i la Geltrú.

 

Aquesta exposició, que vol apropar-nos a aquesta festa declarada d'interès nacional per la Generalitat de Catalunya, està feta a partir de les fotografies existents en el fons fotogràfic municipal de Vilanova i la Geltrú que es troba al fons de l'Arxiu Comarcal del Garraf i representa una visió històrica pel món del Carnaval de la ciutat.

 

 
   El Carnaval de Vilanova i la Geltrú

 

Hora del conte: Contes a la capsa

El dissabte 4 de febrer a les 12 h, Sandra Rossi va visitar-nos a l'Hora del conte de la Biblioteca Joan Oliva.


Venia a explicar un conte als nens i nenes assistents i els hi va dir que portava de casa seva unes capses misterioses, i que dins de cadascuna se n'amaga un. El misteri és que cada vegada que les obre hi troba contes diferents. 


Llavors va proposar que desvetllessin el misteri tots plegats. I, com que en portava moltes de capses, vam poder triar quines de totes obrir-ne per veure què en sortia.

 

Van ser uns fantàstics Contes a la Capsa. Cliqueu aquí per veure com va anar l'activitat.


Organitza: Centre de Documentació del Parc del Garraf de la Biblioteca Joan Oliva i Milà 

Exposició La muntanya en els gènres cinematogràfics

Del 21 de febrer al 10 de març s'ha pogut veure a la Biblioteca Joan Oliva i Milà l'exposició La muntanya en els gèneres cinematogràfics.


Des dels inicis del cinema els grans espais naturals sempre han estat atractius com a escenaris de disputes, de drames amorosos o d'hilarants comèdies.

L'exposició fa memòria de 25 pel·lícules, grans clàssics que transcorren entre muntanyes, de gèneres com el western, el cinema fantàstic, el de terror o el còmic.

L'exposició ha estat acompanyada d'una guia de lectura recull del fons documental més recent de la biblioteca a l'entorn de l'excursionisme.


Exposició coproduïda per la Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló i Unnim Obra Social

 
  
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 07/02/2012