Desembre 2012

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Joan Oliva i Milà > ConcurHora ExpoActivitats Joan Oliva > Activitats Històric 2012 > Activitats Desembre 2012

Índex

 

Exposició: Per saber-ne més de Sherlock Holmes

El 1887 és va publicar la primera novel·la on trobem el personatge de Sherlock Holmes, un personatge que segueix en actiu, el trobem a pel·lícules, sèries de televisió, reedició dels seus llibres, estudis sobre el personatge i sobre el seu autor. 

La biblioteca Joan Oliva i la biblioteca La Bòbila, amb fons especial de Gènere Negre i Policíac, hem col·laborat per exposar aquesta mostra de les publicacions del Círculo Holmes, llibres de i sobre Sherlock Holmes, des de l'1 de desembre al 7 de gener de 2013.

 
Exposició sobre Sherlock Holmes


En commemoració del 125 aniversari del personatge Sherlok Holmes

En col·laboració amb la biblioteca La Bòbila de l'Hospitalet

 

Exposició: Dissenys del vestuari de la Cavalcada del dissenyador Amadeu Ferre

Del 12 de desembre fins al 12 de gener, la Biblioteca Joan Oliva ha exposat una mostra dels originals dels dissenys del vestuari dels personatges que formen part de la Cavalcada de Reis de Vilanova i la Geltrú, del dissenyador Amadeu Ferre.

 
Els dissenys d'Amadeu Ferre

 

Taller infantil: Ara ve Nadal

El dissabte 15 de desembre, una vintena de nens i nenes van participar al taller infantil Ara ve Nadal, una activitat ben divertida i adient a les dates nadalenques, que vam organitzar a la Biblioteca Joan Oliva perquè els nens i nenes assistents, amb l'ajuda dels seus pares poguessin fer els seus guarniments i felicitacions 

 Taller Ara ve Nadal
 

Clicant aquí podreu veure el video del taller Ara ve Nadal, que va anar d'allò més bé. Els més petits van fer uns fantàstics guarniments per l'arbre, i els més grandets unes precioses felicitacions.

 

I tornant a clicar aquí, en aquest altre video, veureu als nens i nenes amb el resultat de la seva feina. Ja poden estar orgullosos!

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 01/02/2013