Activitats Abril 2010

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Joan Oliva i Milà > ConcurHora ExpoActivitats Joan Oliva > Activitats històric 2010 > Activitats Abril 2010

Activitats Abril 2010

Índex

 

Festeig d'Andersen

Enguany, a la Biblioteca Joan Oliva i Milà ens hem adherit a la celebració del Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil, que commemora l'aniversari del naixement de Hans Christian Andersen, i hem preparat el taller infantil Festeig d'Andersen, dedicat a nens i nenes a partir de 6 anys amb diferents activitats sobre alguns contes d'aquest escriptor.

 El taller Festeig d'Andersen

La participació ha superat totes les expectatives. Aquí podeu veure el que ha estat l'activitat i l'interès que hi han mostrat nens i nenes.

I a continuació una petita mostra del magnífic resultat de la seva feina sobre els contes treballats, i també un enllaç que us portarà al vídeo de cada activitat:

El vestit nou de l'emperadorL'Aneguet lleig, La sireneta, i La venedora de llumins.


Una bona feina!


 

Qui diu la veritat: el cavaller o el drac?

Coberta del conte  

El dissabte 10 d'abril, a la Biblioteca Joan Oliva i Milà es va presentar el llibre infantil Qui diu la veritat, el cavaller o el drac?, de Montse Balada, autora del text i Eva Sans, autora de les il·lustracions.

Durant la presentació, Cesca Mestres i Montse Balada van explicar les dues versions de la llegenda de Sant Jordi, i per finalitzar Àngela Soler va interpretar acompanyada dels nens i nenes assistents aquesta cançó:

Qui diu la veritat: el cavaller o el drac?

Alguns moments de la presentació

 

Sant Jordi 2010

Un any més, a la Biblioteca Joan Oliva i Milà hem celebrat Sant Jordi, i ho hem fet preparant per als nostres usuaris unes guies de lectura amb les darreres novetats per aquesta Diada: Novetats de Sant Jordi 2010, Novetats de Sant Jordi per als més petits i Novetats de Novel·la Negra.

Les novetats de Sant Jordi
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 04/05/2010