Activitats Abril 2009

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Joan Oliva i Milà > ConcurHora ExpoActivitats Joan Oliva > Històric activitats 2009 > Activitats Abril 2009

Activitats Abril 2009

Índex

 

Presentació: Quants anys feu, gegants?

Enguany els gegants grossos de Vilanova celebren el seu 300 aniversari, ja que la primera referencia escrita que es conserva d'ells data de l'any 1709 i es troba al llibre de comptes de la parròquia de Sant Antoni Abat.

 

Amb aquest motiu la colla gegantera prepara una sèrie d'activitats que coincidiran amb la festa major de Vilanova i la Geltrú, on reuniran a la ciutat els gegants històrics del país per fer un cercavila diferent.

 

En aquest context, l'editorial El Cep i la Nansa ha editat el conte infantil Quants anys feu, gegants?, escrit per Marta Minel·la i il·lustrat per Sebastià Serra, que ha presentat el dia 20 d'abril a la Biblioteca Joan Oliva aprofitant la festivitat de Sant Jordi.


HA BJOM - 09.04-Gegants

 

Espectacle familiar: Picaplat

El dissabte 18 d'abril a la Biblioteca Joan Oliva i Milà, i dins del cicle Brots de Poesia, Tantàgora va oferir l'espectacle familiar Picaplat, un petit plat pla ple de poesia, que pretén preservar la voluntat dels mots d'entrar a formar part de les persones a través de les seves orelles.

 

El recital va constar d'una vintena de peces orals dites o cantades per una recitadora que portava un davantal amb lletres de colors pintades i anava desgranant els poemes amb l'ajut d'una taula, tres plats i altres objectes quotidians que poc a poc van omplir de poesia l'espai de la biblioteca.


Aviat el plat s'omplirà de poesia...Els nens i nenes pendents de la recitadora

 

Xerrada: L'esplai ahir i avui

Enguany el Centre d'Esplai Drac Màgic celebra el seu 20è aniversari, i per commemorar aquest esdeveniment ha organitzat el cicle Xerrades Pedagògiques, parlem d'educació?, amb la intenció de reflexionar sobre el món de l'educació i sobre el paper que hi poden jugar tant els Centres d'esplai i Agrupacions com els altres agents educatius per tal d'avançar cap a la societat que volem.

La segona d'aquestes xerrades L'esplai ahir i avui, ha tingut lloc el divendres 3 d'abril a la Biblioteca Joan Oiva i Milà, comptant amb la presència d'Anna Rovira, exmonitora del CE La Geltrú, Núria Morte, exmonitora del CE La Capsa, i Jana Alentorn, exmonitora del CE El Drac Màgic, i d'Arcadi Corominas, del CE Drac Màgic, com a moderador.


Arcadi Corominas, Jana Alentorn, Núria Morte i Anna RoviraUn moment de la xerrada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 10/11/2009