Activitats Abril 2007

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Joan Oliva i Milà > ConcurHora ExpoActivitats Joan Oliva > Activitats Abril 2007

Activitats Abril 2007

Índex

 

Hora del conte: Qui viu aquí?

 

Unes fruites molt alegres

El dissabte 28 d'abril, a les 12 h, Sandra Rossi va conduir l'Hora del Conte a la Biblioteca Joan Oliva i Milà, explicant Qui viu aquí?, un conte dedicat als més petits i que finalitzaria cantant tots plegats una cançó.


 

Diada de Sant Jordi

El 23 d'abril, diada de Sant Jordi, la plaça de la Vila va acollir durant tot el dia les parades amb les publicacions municipals, l'estand del Cafè dels Artistes i també les parades de les biblioteques municipals, Joan Oliva i Milà i Armand Cardona Torrandell, on la Ratoliva donava la benvinguda als visitants mentre s'oferia una presentació digital de les activitats de dinamització que es duen a terme a les Biblioteques i els serveis a l'usuari que ofereixen. A les parades es podia veure una mostra del fons de les biblioteques, s'obsequiava amb un punt de llibre dissenyat per Francesca Calaf.

 

Les parades de les biblioteques municipalsLes directores de les Biblioteques

A les 18 h, les les Biblioteques Joan Oliva i Armand Cardona Torrandell tenien preparada una Hora del Conte, a càrrec de Sandra Rossi. El conte de la diada de Sant Jordi duia per títol El tresor del pirata Silvestre, el coix, que explica la història de l'avi de la Marina, un avi molt especial que ella només coneix per fotos i cartes.

L'hora del conte va aixecar una gran expectacióEl pirata i el seu tresor

 

Presentació de la guia: El cinema

El dissabte 14 d'abril, la Biblioteca Joan Oliva i Milà va presentar la guia El Cinema. Pel·lícules agrupades per gènere cinematogràfic.

Aquest és un nou recurs per facilitar l'accés al fons cinematogràfic de la Biblioteca i també a recursos web d'interès sobre el món del cinema.


 

Espectacle familiar: Bon profit: poemem Martí i Pol!

Miquel Martí i Pol

La tarda del divendres 13 d'abril, a la Biblioteca Joan Oliva i Milà va presentar-se l'espectacle familiar Bon profit: poemem Martí i Pol!, un espai de poesia on els més petits van poder tastar paraules i versos d'un dels més grans poetes catalans.

L'espectacle va estar conduït per Teresa Soler, llicenciada en Art Dramàtic (interpretació), que ha participat en diversos programes televisius infantils.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 10/11/2009