Fons documental i catàlegs

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Col·lecció Local > Fons documental i catàlegs

Fons documental i catàlegs

Índex

 

Arxiu Comarcal del Garraf

L'Arxiu Comarcal del Garraf té com a principal objectiu la conservació, classificació, descripció i difusió de documentació pertanyent a diferents institucions públiques i privades de la comarca. Des de l'any 1997 inclou l'Arxiu Municipal de Vilanova i la Geltrú.

Fons documental
Catàleg
  

 

Biblioteca Museu Víctor Balaguer

La Biblioteca Víctor Balaguer reuneix una col·lecció bibliogràfica  i documental del segle XIX i del primer terç del segle XX de les més importants de Catalunya, representa totes les temàtiques i mostra la diversitat de la producció editorial del XIX. El fons documental de Col·lecció Local es pot trobar al catàleg Pasifae que conté monografies, publicacions periòdiques, mapes, gravats, imatges i manuscrits; a més de la col·lecció local. No és el catàleg complet, ja que n'hi ha una part en procés d'informatització que s'ha de consultar manualment a la Biblioteca. 

Fons documental
Catàleg

 

Xarxa de Biblioteques Municipals: Joan Oliva i Armand Cardona

Les dues biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la ciutat, Joan Oliva i Armand Cardona, disposen d'una secció de Col·lecció local, essent la Biblioteca Joan Oliva com central de ciutat i de comarca, la que disposa de la major part d'aquest fons. 

La Biblioteca Joan Oliva i Milà disposa d'una secció de Col·lecció Local que recull, classifica i difon un fons local format pels conjunts de documents relacionats amb Vilanova i la Geltrú i amb la comarca del Garraf que puguin ser útils per a l'estudi d'aquest àmbit geogràfic.

La Biblioteca Armand Cardona Torrandell en la secció de col·lecció local recull, classifica posa a disposició el fons documental referent a la seva àrea d'influència i el més relacionat amb les peticions dels seus usuaris. Del seu fons local cal destacar el Fons sobre l'Armand Cardona Torrandell amb tot el material relacionat amb la figura d'aquest pintor local (informació, fotografies, reproduccions de cartells, etc. )

Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals

Trencadís: Fons locals digitalitzats

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 13/09/2016