Activitats setembre 2014

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats setembre 2014

Activitats setembre 2014

Índex

 

Exposició 'Ardalén' de Miguelanxo Prado

'Ardalén' Miguelanxo Prado Del 5 al 25 de setembre exposició Ardalén de Miguelanxo Prado.
 
L'exposició és una selecció de reproduccions originals i esbossos d'aquesta obra de Miguelanxo Prado (A Coruña, 1956), per la qual va rebre a l'any 2013, el premi a la millor obra del Saló del Còmic de Barcelona i el Premio Nacional de Cómic atorgat pel Ministeri de Cultura, que va destacar “el carácter poético de su obra, que mezcla la realidad con el sueño, la memoria y el olvido, y su maestría técnica en el uso del color”.

 

Taller familiar 'Joc de l'alquerc o cinc en ratlla'

Dissabte 13 de setembre a les 12h. taller familiar Joc de l'Alquerc o cinc en ratlla.

T'agradaria aprendre a fer un taulell d'Alquerc, un joc que hi jugaven els nens i nenes del 1714, i a jugar-hi? Ara en tens l'oportunitat, és fàcil i divertit, és un joc similar a les dames.

Curs en parella. Requisit imprescindible: un infant i un adult. Activitat adreçada a infants a partir de 6 anys. Places limitades. Inscripció prèvia a la Biblioteca a partir de l'1 de setembre. Amb motiu del Tricentenari del 1714
 
Col·labora: Gran Penya
Joc de l'alquerc o cinc en ratlla

 

Xerrada 'Assessorament filosòfic: de Sòcrates a Maquiavel'

Divendres 19 de setembre a les 18.30h. xerrada Asessorament filosòfic: de Sòcrates a Maquiavel. A càrrec d'Humbert Ruiz, de Mímesis: Consultora filosòfica.

Repàs fins a l'actualitat del que podríem anomenar assessors filosòfics: Sòcrates, Plató, Aristòtil, Galileu, Maquiavel, Marinoff… què feien i com han configurat aquesta pràctica filosòfica.
Assessorament filosòfic: de Sòcrates a Maquiavel

 

Hora del conte en anglès 'Hansel and Gretel'

Hansel and Gretel Dissabte 20 de setembre a les 12h. hora del conte en anglès Hansel and Gretel. A càrrec d'Alana Maria Walsh, professora d'anglès.

Quina versió d'aquest conte dels germans Grimm escoltarem? Vine i ja ho veuràs.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 04/10/2014