Activitats setembre 2013

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats setembre 2013

Activitats setembre 2013

Índex

 

Exposició 'Homenatge a Salvador Espriu'

Del 13 al 28 de setembre exposició HOMENATGE A SALVADOR ESPRIU

Aquesta exposició, organitzada pel Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, recull de manera breu la trajectòria d'Espriu, on pren especial rellevància la relació entre l'escriptor i l'artista Armand Cardona Torrandell. 

Salvador Espriu i Castelló és un dels autors més insignes de les lletres catalanes. La profunditat i l'alta significació de la seva obra, reconegudes per la crítica internacional, són mereixedores de la major atenció i la màxima consideració.
Homenatge a Salvador Espriu
Any Espriu Enguany també és el centenari del naixement de Marià Villangómez (Eivissa, 1913-2002) i de Bartomeu Rosselló-Pòrcel (Palma, 1913 – el Brull, 1938), amic i company d'aprenentatge tan present en la vida i l'obra d'Espriu, per aquest motiu també estan inclosos en aquesta mostra. 

En commemoració de l'Any Espriu
Organitza: Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

 

Taller familiar 'Decoració de cupcakes'

Dissabte 14 de setembre a les 11h. taller familiar DECORACIÓ DE CUPCAKES. A càrrec d'Isabel Parrillas, creadora del blog de rebosteria Monsucre

Vols aprendre a decorar cupcakes? Curs en parella. Requisit imprescindible: un infant i un adult. 

Activitat adreçada a infants a partir de 5 anys.
Places limitades. Inscripció prèvia a la Biblioteca a partir del 2 de setembre. Cost del taller 3€ (el material el facilitarà la biblioteca).
Decoració de cupcakes

 

Dramatització i xerrada 'Espriu & Cardona'

Divendres 20 de setembre a les 18.30h. dramatització i xerrada ESPRIU & CARDONA.

Lectura dramatitzada de l'entremès Conversió i mort d'en Quim Federal, inclòs dins l'obra de Salvador Espriu Ariadna i el laberint grotesc, a càrrec de la companyia l'Escotilló Teatre.
Prèviament es recitaran alguns poemes de l'autor a diferents espais de la Biblioteca. Els poemes són del llibre Les cançons d'Ariadna: 'Baralla de dos cecs captaires', 'Cançó de l'Esperanceta Tringuis' i 'Entrada'.
Espriu
  
Aquest entremès formà part de l'obra de teatre Ronda de mort a Sinera (1965) de Ricard Salvat i que és un compendi de diferents obres de Salvador Espriu. Les escenografies dels anys 1965, 1970 i 1975 les realitzà l'Armand Cardona Torrandell.

A continuació xerrada a càrrec de Josep Anton Codina, professor de l'Institut del Teatre i membre de l'EADAG (Escola d'Art Dramàtic Adrià Gual), que realitzarà una aproximació al moment creatiu d'aquest companyia durant els anys 60 i 70 i a la relació que Salvador Espriu va establir amb l'Armand Cardona i amb Ricard Salvat. Per aquesta activitat també es comptarà amb la presència de Quim Roy, autor de la darrera escenografia de Ronda de mort a Sinera l'any 2002.

En commemoració de l'Any Espriu

 

Any Espriu - Activitat conjunta de les Biblioteques Municipals

Divendres 27 de setembre a les 19.30h a la biblioteca Joan Oliva presentació del llibre ESPRIU TRANSPARENT d'Agustí Pons. La dramatització d'una selecció de fragments de Salvador Espriu anirà a càrrec dels actors Josep Maria Teixell i Núria Valls i la presentació del llibre a càrrec del mateix autor. 

Espriu transparent
és una biografia minuciosa, rigorosa i extraordinàriament documentada que repassa la vida i l'obra de l'autor i ens ajuda a entendre millor una personalitat que no sempre ha estat ben explicada. 

En commemoració de l'Any Espriu
Organitzen les biblioteques de Vilanova i la Geltrú i les llibreries Llorens i La Mulassa. 
Col·labora: Edicions Proa
Espriu transparent


Frases de Salvador Espriu Concurs FRASES DE SALVADOR ESPRIU

Vols participar a l'any Espriu? Identifica durant la setmana del 7 al 12 d'octubre, 6 fragments d'Espriu que vegis a les llibreries Llorens, La Mulassa i a les biblioteques Joan Oliva i Armand Cardona. Tots els participants que aportin les respostes correctes entraran en un sorteig de vals de compra a les llibreries. Per més informació, consultar les bases.

En commemoració de l'Any Espriu
Organitzen les biblioteques de Vilanova i la Geltrú i les llibreries Llorens i La Mulassa

 

Hora del conte 'Aquell dia de 1714'

Dissabte 28 de setembre a les 12 h. hora del conte AQUELL DIA DE 1714. A càrrec dels seus autors Antoni Munné-Jordà, text, i Òscar Julve, il·lustració. També hi haurà un petit espectacle de titelles a càrrec de Bernat Soler.

L'Eulària és una nena barcelonina que vol ajudar a defensar la muralla durant el setembre de 1714. Això sí, amb l'ajuda inestimable d'en Patufet i el bou. Una divertidíssima aventura per a nens i nenes a partir de 8 anys.

Col·labora: Publicacions de l'Abadia de Montserrat
Aquell dia de 1714
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 08/10/2013