Activitats setembre 2011

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats setembre 2011

Activitats setembre 2011

Índex

 

Presentació del llibre 'Una paraula més' d'Eloi Vila

Una paraula més Divendres 16 de setembre la Biblioteca va acollir la presentació del llibre Una paraula de més del periodista Eloi Vila, a càrrec de Marta Rius Gallart, periodista.

Després de l'èxit de L'any del Senyor, Eloi Vila torna amb una novel·la d'intriga absorbent de la primera a l'última pàgina.
Una paraula de més s'endinsa en la història de Max Oliva, fotògraf que després d'aconseguir la fama i el reconeixement es submergeix en el món de les drogues i l'alcohol a causa d'un desengany amorós.

Si voleu veure la crònica d'aquesta notícia visiteu el BiblioBloc

 

Hora del conte 'El somriure de Garmi'

Dissabte 24 de setembre la Biblioteca va acollir l'hora del conte El somriure de Garmi (Mali), a càrrec de CC-ONG Ajuda Al Desenvolupament.

Es tracta de la llegenda de la creació del poble de Garmi (Mali) explicada pels nens i nenes d'aquesta població a través d'una pel·lícula filmada per ells mateixos i que ha guanyat varis premis.

Dins el Cicle: TARDOR DE CONTES SOLIDARIS 2011- És aquest el món que vols?. Contes solidaris per viatjar a diferents països de la mà de les ONGD de Vilanova i la Geltrú.

Organitza: Regidoria de Cooperació i Solidaritat
El somriure de Garmi
  
Si voleu veure la crònica d'aquesta notícia visiteu el BiblioBloc
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 30/09/2011