Activitats setembre 2009

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats setembre 2009

Activitats setembre 2009

Índex

 

Hora del conte: Llegendes de Jaume I

Dissabte 19 de setembre la Biblioteca va acollir l'hora del conte Llegendes de Jaume I a càrrec de L'espina de la sardina.

El Rei Jaume I “El Conqueridor” és un dels personatges més importants de la història de Catalunya. Tant pel que va fer com perquè tenia una personalitat excepcional han arribat fins els nostres dies un munt de llegendes relacionades amb aquest rei. En aquesta sessió se n'expliquen unes quantes: “la fermesa del rei”, “la sopa d'all”, “el rei i l'argenter jueu”, “el rei dels oficis” i “El rei, l'abat de poble i l'emperador de la Xina”, totes elles llegendes populars recollides per Joan Amades.
   
Hora del conte Llegendes de Jaume IHora del conte Llegendes de Jaume IHora del conte Llegendes de Jaume I

 

Exposició: Geografies humanes

Exposició Del 25 de setembre al 21 d'octubre exposició  Miquelanxo Prado: geografies humanes.

Reproduccions del dibuixant, guionista i il·lustrador agrupades en quatre àmbits temàtics. Miquelanxo Prado és un dels autors de còmic europeu més coneguts arreu del món. Va iniciar la seva trajectòria en el món de la historieta a la dècada del 1980 treballant en diverses revistes d'àmbit adult, com ara El Jueves i el Cairo. El 1993 publica Trazo de tiza, un dels àlbums més reconeguts i premiats i al 2007 va guanyar el Gran Premi del Saló del Còmic en reconeixement a la seva trajectòria.
Exposició Geografies HumanesExposició Geografies Humanes
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 06/10/2009