Activitats Octubre 2015

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats Octubre 2015

Activitats Octubre 2015

Índex

 

Hora del conte 'Fufú i l'abric verd'

Hora del conte 'Fufú i l'abric verd'

Dissabte 3 d'octubre a les 12h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell. HORA DEL CONTE: Fufú i l' abric verd. A càrrec d'Eva Bolaño, tècnica de Salut.
Fufú és una guineu que viu feliçment amb els seus pares. Un dia, el seu pare es posa un estrany abric verd i les coses comencen a canviar; res ja no és com fins ara. L'abric verd és la malaltia mental i aquesta història vol ser recurs per explicar als infants d'una manera clara i senzilla, el món de la salut mental. També vol sensibilitzar als pares mostrant que els problemes de salut mental ens poden afectar a tots, de manera que no podem estigmatitzar a qui ho pateix.
Activitat adreçada a infants a partir de 3 anys. Amb motiu del Dia Internacional de la Salut Mental. Organitza: Regidoria de Salut

 

Hora del conte 'El meu avi i jo'

Hora del conte 'El meu avi i jo'
Dissabte 17 d'octubre a les 12h. HORA DEL CONTE: El meu avi i jo. A càrrec de les seves autores Núria Parera, text, i Almudena Suarez, il·lustracions. El conte narra la relació entre una nena i el seu avi, una relació carregada d'amor i tendresa que ens parla de la pèrdua d'un ésser estimat des del punt de vista d'un infant. Un conte que no ens deixa indiferents. Activitat adreçada a infants a partir de 3 anys. Amb motiu del Dia Internacional de les Persones Grans.

 

Exposició 'Còmics per la ciutadania global'

Còmics per la ciutadania global 
Del 14 d'octubre al 10 de novembre a la biblioteca Armand Cardona Torrandell EXPOSICIÓ: Còmics per la ciutadania global. En aquesta exposició estudiants de diversos centres educatius del Garraf s'apropen a iniciatives de solidaritat i Drets Humans presents al nostre entorn mitjançant el llenguatge del còmic, tot aprenent les seves tècniques l'elaboració. Són presents temes com la guerra, la pobresa, els desnonaments, l'atur, la solidaritat i la igualtat, entre d'altres. Produïda pel Consell Comarcal del Garraf a partir de vinyetes d'alumnes participants als tallers de còmics, coordinats per la Fundació Solidaritat UB.

 

Exposició 'Macbeth'

Macbeth 
Del 21 d'octubre a l'11 de novembre a la biblioteca Armand Cardona Torrandell EXPOSICIÓ: Macbeth. L'exposició està formada per reproduccions i esbossos d'aquest còmic de Josep Maria Polls i Jordi Sempere publicat l'any 2013. És una versió del Macbeth de Shakespeare que replanteja grans temes com el destí i l'ambició de poder. Produïda per Norma Editorial amb la col·laboració de CòmicsCornellà.

 

Hora del conte 'Etiòpia, un país de llegenda'

Hora del conte 'Etiòpia: una país de llegenda'
Dissabte 31 d'octubre a les 12h. HORA DEL CONTE: Etiòpia: un país de llegenda. Es farà una petita marató de contes dins la Tardor de Contes Solidaris a càrrec de diverses ONG's de la ciutatEntre els contes que s'explicaran a la marató es presentarà el d'Etiòpia, un país de llegenda a càrrec de les seves autores Marta Fos i Judit Sadurní, amb la participació de l'ONG, Destino Etiopia. Tot seguit, es narrarà el conte Raul, l'ull gandul de la Dra. Anna Llorca a càrrec de la Fundació Ramon i Bonet, contra la ceguera. Activitat adreçada a infants a partir de 3 anys. Organitza: Regidoria de Cooperació.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 28/10/2015