Activitats octubre 2014

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats octubre 2014

Activitats octubre 2014

Índex

 

Hora del conte 'Un barret ple de contes'

Un barret ple de contes Dissabte 11 d'octubre a les 12h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell hora del conte Un barret ple de contes. A càrrec d'Eva Bolaño, tècnica de Salut. 

Amb motiu del Dia Internacional de la Salut Mental, s'explicaran tres contes breus: Núvols de cotó, La Marieta ha marxat, Un niu ple de colors. Mitjançant aquests contes es vol fer comprendre, de manera amena, que la salut mental és cosa de tots. 

Organitza: Regidoria de Salut

 

Taller infantil 'Monstres del centre de la Terra'

Dissabte 25 d'octubre a les 12h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell taller infantil Monstres del centre de la Terra. A càrrec d'Òscar Civit, dissenyador gràfic i il·lustrador.

Amb motiu del 150 aniversari de la publicació Viatge al centre de la Terra de Jules Verne.

Aprèn a fer un teatret amb els monstres més fantàstics i ferotges que es poden trobar al centre de la Terra. El resultat del taller serà exposat a la biblioteca uns dies.

Taller adreçat a nens i nenes a partir de 6 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca a partir del 29 de setembre. Cost del taller 1€ (el material el facilitarà la biblioteca)
Monstres del centre de la terra

 

Exposició 'Armand Cardona i la literatura'

Armand Cardona i la literatura Del 27 d'octubre al 29 de novembre a la biblioteca Armand Cardona Torrandell exposició Armand Cardona i la literatura.

L'artista que dóna nom a la biblioteca era un apassionat de la literatura i això va quedar plasmat clarament a les seves obres. L'exposició posa en relació obres i llibres. En moltes ocasions, es tracta de llibres que formen part de la biblioteca personal del pintor que la família de l'artista va donar a la Biblioteca l'any 2005.

En col·laboració amb l'Associació Cultural Armand Cardona Torrandell
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 03/11/2014