Activitats octubre 2011

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats octubre 2011

Activitats octubre 2011

Índex

 

Hora del conte: L'aneguet lleig

Dissabte 1 d'octubre la Biblioteca Armand Cardona va oferir l'hora del conte L'Aneguet Lleig a càrrec d'Eva Bolaño, tècnica de la regidoria de Serveis Socials i Salut.

Aquest acte es va incloure dins les II Jornades del Dia Mundial de la Salut Mental.
L'Aneguet lleig
   
L'aneguet lleigL'aneguet lleigL'aneguet lleig

 

Presentació del llibre 'Els mandarins'

Els Mandarins Divendres 7 d'octubre es va presentar a la Biblioteca Armand Cardona el llibre Els Mandarins, del periodista Rafel Nadal, presentat per la periodista Cati Morell.

Els Mandarins és un llibre realitzat a partir d'un recull personal d'apunts periodístics en que l'autor esbossa un acurat retrat de polítics i poderosos.

Podeu veure la crònica d'aquesta activitat en el següent enllaç: BiblioBloc - Una mar de lletres

 

Conferència 'Anselm Clavé: les societats corals. Catalanisme i obrerisme'

Divendres 14 d'octubre es va oferir la 3a trobada del cicle de conferències en motiu dels 150 anys de la societat La Unió Vilanovina, que organitza la mateixa entitat.

Sota el títol Anselm Clavé.Les societats corals.Catalanisme i obrerisme, el director de l'Institut del Teatre, Jordi Font, ens va parlar dels inicis de les entitats "claverianes" i el paper que varen tenir en la difusió de les idees progressistes i catalanistes.

Podeu veure la crònica d'aquesta activitat en el següent enllaç: BiblioBloc - Una mar de lletres
150 anys de La Unió

 

Presentació del llibre 'Les fosques criatures'

Les fosques criatures Dissabte 22 d'octubre es va presentar el llibre Les fosques criatures i es va oferir una xerrada amb els autors de la trilogia editada per Cromosoma.

Aquesta activitat va tenir com a protagonistes a Ricardo Alcántara i Gusti, autor i il·lustrador, que ens van parlar de les seves aventures a la selva i de com van treballar plegats en aquest projecte.

Podeu veure la crònica d'aquesta activitat en el següent enllaç: BiblioBloc - Una mar de lletres
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 24/10/2011