Activitats novembre 2015

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats novembre 2015

Activitats novembre 2015

Índex

 

Hora del conte 'El cadell perdut'

Hora del conte 'El cadell perdut'

Dissabte 7 de novembre a les 12h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell. HORA DEL CONTE: El cadell perdut. A càrrec de la seva autora Raquel Mayorga Baños. De la col·lecció Dos Germans, que fomenta els valors de família mitjançant els gossos com a protagonistes.
Un gos furiós, arbres de branques fantasmagòriques, un llop fugint dels monstres i un cadell blanc perdut al bosc són alguns dels personatges que apareixen al llibre que ens ensenya que la família no sempre són les persones amb les que naixem, sinó que poden ser les persones que t'acompanyen, et cuiden, t'estimen i t'accepten tal com ets. Col·labora: Editorial La Pulga con gafas.

 

Trobada amb: Iban Barrenetxea, autor i il·lustrador

Iban Barrenetxea 
Divendres 13 de novembre a les 15:15h. TROBADA AMB L'AUTOR I IL·LUSTRADOR: Iban Barrenetxea.
L'autor basc, conegut internacionalment i guardonat amb diversos premis de literatura infantil, ens vindrà a visitar per comentar el seu llibre El cuento del carpintero.
Activitat adreçada a infants a partir de 9 anys.
Col·labora: Editorial Buen Paso

 

Contes i cançons... 'Ballmanetes'

Contes i cançons 'Ballmanetes'
Dissabte 14 de novembre a les 10:30h. CONTES I CANÇONS... EN LLENGUA DE SIGES PER A NADONS: Ballmanetes. A càrrec de Cesca Mestres i Susana Peix.
Activitat destinada a estimular l'atenció dels nadons i l'aprenentatge de la llengua de signes catalana a través de la narració d'un conte i cançons de falda.
Activitat familiar adreçada a infants de 0 a 2 anys. Places limitades. Inscripció prèvia a la Biblioteca a partir del 2 de novembre.
Col·labora: El Cep i la Nansa edicions

 

Hora del conte en llengua de signes 'On és la pilota?'

Hora del conte 'On és la pilota?'
Dissabte 14 de novembre a les 12h. HORA DEL CONTE: On és la pilota? Amb la presència dels autors, Paula Esparraguera, text i Joan M. Celorio, il·lustració i amb la participació de Montse Panero, actriu. Per a la interpretació en LSC comptarem amb un representant de la cooperativa Atenció a les Persones Sordes i Sordcegues, APSO.
Una veïna, un manobre, un cuiner, una monja... tots són víctimes del pas de la pilota que ha xutat molt fort la Carlota. I ningú sap dir-li on ha anat a parar! Però, a on ha enviat la ditxosa pilota?
Presentació del conte núm. 20 de la col·lecció Ginjoler. Activitat adreçada a infants a partir de 3 anys.
Col·labora: El Cep i la Nansa edicions

 

Xerrada 'Simfonia núm. 40 de Mozart'

15 simfonies'
Dimecres 18 de novembre a les 19h. XERRADA: Simfonia Núm. 40 de Mozart. A càrrec de Bernat Dedéu, filòsof i músic.
Amb motiu de l'Any de les biblioteques el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya ha organitzat el cicle de xerrades de música clàssica 15 simfonies imprescindibles, a la Biblioteca es podrà escoltar una xerrada d'aquest cicle, la dedicada a la simfonia Núm. 40 en Sol menor, K. 550 de W. A. Mozart.
Col·labora: Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat.
Amb motiu d'aquest xerrada s'editarà una guia de recursos de música clàssica.

 

Exposició 'Adrià Gual, l'escenògraf de la modernitat'

Adrià Gual 
Del 20 de novembre a l'11 de desembre a la biblioteca Armand Cardona Torrandell EXPOSICIÓ: Adrià Gual: l'escenògraf de la modernitat. Adrià Gual (1872–1943) fou escriptor, poeta, dramaturg, cineasta, director d'escena, escenògraf, pedagog, pintor, grafista i il·lustrador vinculat al Modernisme i al Simbolisme. Fundador del Teatre Íntim (1898-1928), de l'Escola Catalana d'Art Dramàtic, més tard anomenada Institut del Teatre (1913), i, entre d'altres institucions culturals, de la productora cinematogràfica Barcinógrafo (1913).
Produïda per: Centre de Documentació-Museu de les Arts Escèniques (MAE) de l'Institut del Teatre.

 

Llibres x 1 Euro: col·labora amb la Marató

LaMarató 
Del 23 de novembre al 12 de desembre LLIBRES X 1 EURO: COL·LABORA AMB LA MARATÓ.
La Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú col·labora amb la Marató de TV3 del 13 de desembre dedicada a la Diabetis i l'obesitat amb l'acció "Llibres x 1 euro". Durant aquests dies els usuaris de les biblioteques Joan Oliva i Armand Cardona trobaran un espai amb llibres procedents de donatius o baixes que es podran endur dipositant 1 euro en una guardiola. Els diners recollits es destinaran a La Marató 2015.

 

Taller familiar & Presentació de llibre

Una targeta de Nadal original
Dissabte 28 de novembre a les 10:30h. TALLER FAMILIAR & PRESENTACIÓ DE LLIBRE: Una targeta de Nadal original 
L'autora del llibre Taller de Scrapbook amb nens, publicat per Larousse, i del blog marionacardonabonet.blogspot.com.es, Mariona Cardona, ens farà un taller en família; construirem una targeta de Nadal meravellosa amb la tècnica de scrapbooking.
Activitat adreçada a infants a partir de 5 anys. Places limitades. Inscripció prèvia per parella (un adult i un infant) a la Biblioteca a partir del 9 de novembre. Cost del taller 1,50 € (el material el facilitarà la biblioteca).

 

Hora del conte: L'Ona i el seu aniversari

Hora del conte 'L'Ona i el seu aniversari'
Dissabte 28 de novembre a les 12h. HORA DEL CONTE: L'Ona i el seu aniversari, d'Anna Garcia Galceran, text, i Joan Turu, il·lustració. A càrrec de l'Anna i la seva germana Cristina, lectura i xerrada.
L'Ona és una nena alegre i feliç que va amb cadira de rodes i porta un pegat a l'ull com l'autora d'aquest conte. Aquest conte vol aconseguir normalitzar la situació i donar a conèixer aquesta altra realitat als nens i nenes que no han tingut cap contacte amb el món de la mobilitat reduïda. L'Ona transmet alegria i no vol que els infants associïn cadira amb tristesa.
Amb motiu del Dia de les Persones amb Discapacitat (3 de desembre). Activitat adreçada a infants d'entre 3 i 10 anys. Publicat per l'editorial Stendhal.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 08/01/2016