Activitats novembre 2014

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats novembre 2014

Activitats novembre 2014

Índex

 

Exposició 'Armand Cardona i la literatura'

Armand Cardona i la literatura

Del 27 d'octubre al 10 de gener a la biblioteca Armand Cardona Torrandell exposició Armand Cardona i la literatura.

L'artista que dóna nom a la biblioteca era un apassionat de la literatura i això va quedar plasmat clarament a les seves obres. L'exposició posa en relació obres i llibres. En moltes ocasions, es tracta de llibres que formen part de la biblioteca personal del pintor que la família de l'artista va donar a la Biblioteca l'any 2005.

En col·laboració amb l'Associació Cultural Armand Cardona Torrandell

 

Xerrada 'Del prestatge a la capçalera, autors que t'acompanyen'

Del prestatge a la capçalera, autors que t'acompanyen

Dijous 6 de novembre a les 19h. xerrada Del prestatge a la capçalera, autors que t'acompanyen, a càrrec de Mercè Foradada, escriptora.

Al voltant dels escriptors Flaubert i Virginia Woolf presents a la biblioteca personal de l'Armand Cardona que va ser donada a la Biblioteca. També són autors companys de prestatge del personatge de la Gràcia a En el prestatge de la Mercè Foradada.

Dins el programa d'activitats De capçalera del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i de l'Institució de les Lletres Catalanes
Col·labora: Institut Català de les Dones

 

Presentació del llibre 'Cuentos del Tour'

ACTIVITAT AJORNADA – NOVA DATA: 4 DE DESEMBRE A LES 19H

Cuentos del Tour de Sergi López-Egea

Dijous 4 de desembre a les 19h. presentació del llibre Cuentos del Tour (Cultura Ciclista), de Sergi López-Egea, periodista especialitzat en ciclisme d'El Periódico de Catalunya. A càrrec del propi autor, Bernat López, periodista i editor de Cultura Ciclista, i Celestino Prieto, ciclista professional i participant en 6 Tours de França.

"Cuentos del Tour, las anécdotas más suculentas, divertidas o dramáticas de los 22 Tours de Francia que ha cubierto como periodista."

 

Hora del conte 'Un gat amb bigoti'

Un gat amb bigoti

Dissabte 15 de novembre a les 12h. hora del conte Un gat amb bigoti. Aventura amb l'Armand Cardona Torrandell. De Bernat Soler, text, i Germán March, il·lustració. A càrrec del seu autor. 

Segur que coneixeu l'Armand. Sí, home: el del nas rodó i el bigoti gruixut! No sabeu qui és? Doncs l'Armand és un artista. Últimament al seu estudi de pintor en passa alguna.

Activitat adreçada a infants a partir de 3 anys.

 

Xerrada sobre Armand Cardona Torrandell

De la raça dels massa humans, les imatges són bufetades 

ACTIVITAT AJORNADA – NOVA DATA: 26 DE NOVEMBRE A LES 19H

Dimecres 26 de novembre a les 19h. xerrada A. Cardona Torrandell: De la raça dels massa humans, les imatges són bufetades. A càrrec de Pere Salabert, catedràtic d'Estètica i Teoria de l'Art de la Universitat de Barcelona. Presenta l'Associació Cultural Armand Cardona Torrandell.

Pere Salabert va escriure la seva tesi doctoral l'any 1980 al voltant d'Armand Cardona i va dirigir l'obra de teatre Woyzeck de Georg Büchner, el 1974, per la que Cardona Torrandell va fer els decorats.

 

Hora del conte 'L'Hug el poruc'

Hug el Poruc

Dissabte 22 de novembre a les 12h. hora del conte en llengua de signes L'Hug el Poruc. Text de Mercè Ubach i il·lustracions de Lluís Farré. Narració del conte a càrrec de Miquel Rodrigo, actor i de l'autora. Per a la interpretació en LSC comptarem amb un representant de la cooperativa Atenció a les Persones Sordes i Sordcegues, APSO.

L'Hug utilitza personatges imaginaris per intentar calmar una de les pors de la seva gran col·lecció: la foscor. 

Presentació del conte núm. 18 de la col·lecció Ginjoler.
Activitat adreçada a infants a partir de 3 anys.
Col·labora: El Cep i la Nansa edicions

 

Presentació del llibre 'Models alternatius d'accés i tinença de l'habitatge'

Models alternatius d'accés i tinença de l'habitatge

Dijous 27 de novembre a les 18.30h. presentació del llibre Models alternatius d'accés i tinença de l'habitatge, del Consell Nacional de Joventut de Catalunya. A càrrec de Núria Ramon, presidenta del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i de Núria Colomé, de la cooperativa Celobert. Ni comprar, ni llogar noves formes de accedir a l'habitatge.

Organitza: Consell Comarcal del Garraf

 

Hora del conte 'Vat el guerrer'

Vat el guerrer

Dissabte 29 de novembre a les 12h. hora del conte Vat el guerrer, a càrrec d'Eva Bolaño, tècnica de Salut.

Les aventures de Vat, encarregat de la defensa de l'organisme contra els trapelles virus del VIH, ens aproparan de manera desenfadada a una malaltia tan seriosa.

 

Amb motiu del Dia Internacional del Sida
Organitza: Regidoria de Salut

 

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 24/02/2015