Activitats novembre 2013

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats novembre 2013

Activitats novembre 2013

Índex

 

Exposició 'Fanzines: art fotocopiat: dels anys 80 fins ara'

Del 6 al 30 de novembre exposició Fanzines: Art fotocopiat. Dels anys 80 fins ara.

Què són els fanzines? Quins eren els mitjans d'expressió de la cultura catalana underground, mod i punk dels anys 80? L'evolució cap al fanzine objecte, fanzines ametllatans i del Vallès Oriental i la unió d'internet amb el món fanziner són els temes que es tracten en aquesta exposició a partir de la col·lecció personal de Miqui Puig. 

Produïda per: Miqui Puig i la biblioteca Josep Badia i Moret de l'Ametlla del Vallès
Fanzines: art fotocopiat: dels anys 80 fins ara

 

Inauguració de l'exposició 'Dones i cançons'

Xesca Fort Dimecres 13 de novembre a les 18.30h. inauguració de l'exposició Dones i cançons
Presentació a càrrec de Francesc X. Sánchez, regidor de Convivència i Equitat, Ivet Castaño, coordinadora territorial de l'Institut Català de les Dones i Anna Cabutí, directora de la biblioteca Armand Cardona. 

S'oferirà un petit concert a càrrec de la vilanovina Xesca Fort, cantant, compositora i vocal coach, acompanyada del guitarrista Barbarito Sanchez. 

Organitza: Institut Català de les Dones, Biblioteques municipals i Regidoria de Convivència i Equitat

 

Exposició 'Dones i cançons'

Del 13 al 30 de novembre exposició Dones i cançons.

Mostra de vint-i-cinc fotografies de cantants representatives del panorama musical català fetes pel fotògraf de la revista Enderrock Juan Miguel Morales.

Organitza: Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Institut Català de les Dones, revista Enderrock.
Dones i cançons

 

Hora del conte 'Els cecs i l'elefant'

Els cecs i l'elefant Dissabte 16 novembre a les 12h. hora del conte Els cecs i l'elefant, a càrrec de F. Ramón Martí i Bonet,dins el Cicle de Contes Solidaris.

Fa més de mil anys, en la vall del riu Brahmaputra, vivien sis homes cecs que passaven les hores competint entre ells per a veure qui era el més savi de tots. Un dia varen començar a parlar sobre els elefants, però com cap d'ells n'havia vist mai, no eren capaços de posar-se d'acord. Així que varen decidir sortir a buscar-ne un.

Organitza: Regidoria de Participació i Comunicació

 

Taula rodona 'Fanzines locals'

Divendres 22 de novembre a les 18.30h taula rodona FANZINES LOCALS, a càrrec de Laia Calvet, creadora del fanzine Malalletra, Chema Peral, creador i col·laborador de diversos fanzine i Pere Agramunt de l'associació cultural La Medusa i un dels autors de la desapareguda revista Encanal.Fanzines locals

 

Hora del conte 'Brenda té un petit drac a la sang'

Brenda té un petit drac a la sang Dissabte 30 de novembre a les 12h. hora del conte Brenda té un petit drac a la sang, a càrrec d'Eva Bolanyo, tècnica de salut.

Amb motiu del Dia Internacional de la Sida. Organitza: Regidoria de Salut
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 23/12/2013