Activitats novembre 2012

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats novembre 2012

Activitats novembre 2012

Índex

 

Exposició 'Alfonso Zapico: l'art de la narració gràfica'

De l'1 AL 25 de novembre exposició Alfonso Zapico: l'art de la narració gràfica.

L'exposició 'Alfonso Zapico, l'art de la narració gràfica', és una petita mostra dels tres àlbums publicats d'Alfonso Zapico: Café Budapest (Astiberri, 2008), La guerra del profesor Bertenev (Dolmen, 2009) i Dublinés (Astiberri, 2011), l'obra que li ha valgut el Premi Nacional de Còmic 2012.

Més informació: BiblioBloc - Una mar de lletres
Dublinés

 

Hora del conte 'Un lloc de l'Àfrica del que mai oblidaré el seu nom...'

Un lloc de l'Àfrica del que mai oblidaré el seu nom...Dissabte 3 de novembre es va celebrar l'hora del conte Un lloc de l'Àfrica del que mai oblidaré el seu nom..., a càrrec de la Fundació Salut i Societat Sense Fronteres.

Dins el Cicle: Tardor de Contes Solidaris

Organitza: Regidoria de Participació i Cooperació
  
En un lloc de l'ÀfricaEn un lloc de l'ÀfricaEn un lloc de l'Àfrica

 

Taller 'Novel·la gràfica - Alfonso Zapico'

Dissabte 3 de novembre a les 18 h. taller Novel·la gràfica - Alfonso Zapico, conduït per dibuixants de l'Escola Joso - Centre de Còmic i Arts visuals.

Aquest taller constitueix una introducció pràctica sobre el procés creatiu de la novel·la gràfica que ha revolucionat el mercat editorial a principis del s. XXI.

El taller es recolza en l'obra d'Alfonso Zapico com a guia i exemple per a l'anàlisi del medi. Es desenvoluparà en dos blocs: anàlisi sobre el format i procés creatiu.

Activitat gratuïta. Inscripció prèvia a la biblioteca a partir del 24 d'octubre. Per a públic a partir de 15 anys
Novel·la gràfica: Alfonso Zapico

 

Presentació de l'Audiovisual: 'El Racó de Toldrà'

El Racó de Toldrà Divendres 16 de novembre a les 19h. presentació de l'audiovisual El Racó de Toldrà, a càrrec de Raimon Moreno de la Federació Catalana de Fotografia, la comissaria de l'Any Toldrà, Maria Lluïsa Muntada i la regidora de cultura, Marijó Riba.

També es comptarà amb el Quintet de flautes travesseres de l'Escola Municipal de Música Mestre Montserrat, dirigit per Meritxell Carbonell, que tocaran unes peces.
Del 16 de novembre al 15 de desembre passi de l'audiovisual El Racó de Toldrà.

Aprofitant l'efemèride de l'Any Toldrà s'ha fet una crida per ampliar el fons de Toldrà digitalitzant fotografies de col·leccions privades. El resultat d'aquest treball es pot veure còmodament des d'un sofà de la biblioteca.

Col·labora: Federació Catalana de Fotografia
El Racó de Toldrà
  
Més informació: BiblioBloc - Una mar de lletres

 

Hora del conte en llengua de signes 'La Màgia dels colors'

Dissabte 17 de novembre a les 12h. hora del conte en llengua de signes La Màgia dels colors. Text de Ricardo Alcantara i il·lustracions de Sebastià Serra. Narració del conte a càrrec de Susana Peix, per a la interpretació en LSC comptarem amb un representant de la cooperativa Atenció a les Persones Sordes i Sordcegues, APSO.

Presentació del conte núm. 14 de la col·lecció Ginjoler.

Activitat adreçada a infants a partir de 3 anys. 

Col·labora: El Cep i la Nansa edicions
La Màgia dels colors

 

Presentació del llibre 'Agent 447: l'home que va detenir Lluís Companys'

Agent 447: l'home que va detenir Lluís Companys Divendres 23 de novembre a les 19 h. presentació del llibre Agent 447: l'home que va detenir Lluís Companys de Gemma Aguilera, a càrrec de Josep M. Flores, periodista. Premi Octubre d'assaig (2011).

Agent 447 és el retrat d'un criminal protegit. Pedro Urraca Rendueles, un policia i espia a sou del franquisme i la democràcia que va dirigir part de la repressió exterior de republicans, comunistes i, finalment, membres d'ETA. En el seu full de serveis hi ha la detenció i interrogatori del president de la Generalitat Lluís Companys l'agost de 1940.

Més informació: Presentació del llibre 'Agent 447', Premi Octubre d'Assaig 2011, a la Biblioteca Cardona

 

Exposició 'Eduard Toldrà, músic'

Del 26 de novembre al 15 de desembre exposició Eduard Toldrà, músic

L'exposició recorre amb una pinzellada ràpida la trajectòria artística d'Eduard Toldrà com a violinista, compositor, director i mestre.

Col·labora: Biblioteca Museu Víctor Balaguer
Exposició - Eduard Toldrà, músic
  
Més informació: BiblioBloc - Una mar de lletres

 

Presentació del llibre 'La Semántica del día'

La Semàntica del día Divendres 30 de novembre, a les 19 h, presentació del llibre de poesia La Semántica del día / The Semantics of the day, de la vilanovina Ester Astudillo. A càrrec d'Iván Sánchez-Moreno.

Ester Astudillo és filòloga anglesa i actualment es dedica a la traducció i la correcció. Participa en diverses iniciatives culturals i literàries i aquest és el primer llibre que publica en solitari.

Iván Sánchez-Moreno és poeta i crític musical. Actualment treballa en l'àmbit universitari. Ha participat en projectes culturals diversos i va ser fundador de la revista La Musa Araña i prologuista d'autors com José G. Obrero i Andreu González-Castro, entre d'altres.
   
Més informació: Presentació del llibre 'La Semántica del día' de la poetessa Ester Astudillo a la Biblioteca Cardona
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 11/12/2012