Activitats novembre 2010

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats novembre 2010

Activitats novembre 2010

Índex

 

La Primavera Republicana al Penedès

La primavera republicana al Penedès: 1931 - 1936 és el títol que porta l'exposició organitzada per l'Institut d'Estudis Penedesencs.
A partir d'uns recents estudis es constatà que durant aquests sis anys es desenvoluparen un gran nombre de projectes que incidiren directament en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans (política, econòmica, cultural, social). Aquestes millores foren molt palpables en els camps de l'educació, la cultura, l'urbanisme, les infrastructures i la salut.
El 3 de novembre es va fer la inauguració de l'exposició a càrrec d'Àngels Parés, professora i una de les comissaries de l'exposició, que ens explicarà el projecte Tots els noms que va ser el que va donar origen a aquesta mostra.La Primavera Republicana al Penedès
L'exposició es podrà visitar del 3 al 27 de novembre a la pròpia Biblioteca.

Pretén mostrar a que durant aquests sis anys es desenvoluparen en els municipis de les nostres comarques i arreu del país, un gran nombre de projectes que incidiren directament en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans.

Organitza: Institut d'Estudis Penedesencs 
Col·labora: Biblioteca Armand Cardona
La Primavera Republicana al Penedès


La primavera republicana al PenedèsLa primavera republicana al PenedèsLa primavera republicana al Penedès

 

Hora del conte - Mooonstres

Mooonstres de JuanoloEl passat dissabte, 13 de novembre, la Biblioteca va acollir l'hora del Conte Mooonstres de JuanolO.

Es tractava d'un taller de monstres amb que l'aurtor va il·lustrar i distreure tots els joves assistents que van passar per la sala infantil de la Biblioteca.
  
MooonstresMooonstresMooonstres

 

Taller Explica'm una òpera

Aquest dissabte, 20 de novembre, vam gaudir amb el taller Explica'm una opera.

L'òpera és un espectacle molt complert ja que aglutina la música orquestral, la veu humana, el ballet, l'escenografia, el vestuari, la història que ens explica.... Aquest gènere, si s'aprèn a escoltar-lo, ja és per sempre i per això en aquesta sessió en vam proposar una primera aproximació als joves aficionats.

Dins el programa Tot l'any lectura
  
Explica'm una òperaExplica'm una òperaExplica'm una òpera

 

Hora del conte: Una història de guerrers

Una història de guerrersDissabte 27 de novembre la Biblioteca va acollir l'hora del conte Una història de guerrers a càrrec d'Eva Bolaño Creus.
 
En commemoració del Dia Mundial de la Sida

En col·laboració amb la Regidoria de Serveis Socials i Salut i la Fundació IRES.
  
Una història de guerrersUna història de guerrersUna història de guerrers
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 30/11/2010