Activitats novembre 2009

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Biblioteca Armand Cardona Torrandell > Activitats Armand Cardona > Activitats novembre 2009

Activitats novembre 2009

Índex

 

Mira'm: contes de vides especials

Mira'm: contes de vides especials  Divendres 6 de novembre la Biblioteca va acollir la presentació del llibre Mira'm: contes de vides especials a càrrec de Mercè Foradada, una de les nou autores del llibre.

Mira'm és una ullada a unes vides gairebé invisibles, a unes persones que massa sovint no veiem, a un col·lectiu que ens passa desapercebut però que hi és i forma part de nosaltres. Les persones amb discapacitat o, senzillament, totes aquelles que, per algun motiu o altre, són “diferents” pertanyen a aquest espectre invisible de la societat.
Presentació del llibre - Mira'm: contes de vides especialsPresentació del llibre - Mira'm: contes de vides especialsPresentació del llibre - Mira'm: contes de vides especials

 

Hora del conte: Quin embolic còsmic!

El dissabte 7 de novembre es va oferir l'hora del conte en llenguatge de signes: Quin embolic còsmic!, amb text de Montse Balada i il·lustracions de Joan Manel Celorio, a càrrec de Víctor Capdet i Susana Peix.

Presentació del conte núm. 7 de la col·lecció Ginjoler 

Amb la col·laboració d'El Cep i la Nansa edicions

Si voleu veure el reportatge que hem fet d'aquesta activitat podeu visitar el BIBLIOBLOC
Quin embolic còsmic!

 

Exposició: Realitat i vitalitat de la llengua catalana

Realitat i vitalitat de la llengua catalana  Del 9 de novembre al 5 de desembre exposició Realitat i vitalitat de la llengua catalana.

Exposició on s'explica la realitat de la llengua sense amagar-ne els problemes, però al mateix temps s'hi mostra la llengua amb tota la seva vitalitat. 

Cedida per: Federació d'Organitzacions per la Llengua Catalana (FOLC)


Aquest dilluns, 9 de novembre, vam gaudir de la presència del comissari de l'exposició,  Jordi Solé i Camardons, que va realitzar una detallada presentació d'aquesta exposició: Realitat i vitalitat de la llengua catalana

A continuació us oferiem unes imatges d'aquest acte:
Jordi Solé i CamardonsExposició - Realitat i vitalitat de la llengua catalanaExposició - Realitat i vitalitat de la llengua catalanaExposició - Realitat i vitalitat de la llengua catalana

 

Set dies de fúria. La Setmana Tràgica de 1909

Set dies de fúria. La Setmana Tràgica de 1909  Divendres 13 de novembre a la Biblioteca es va realitzar la presentació del llibre Set dies de fúria. La Setmana Tràgica de 1909 a càrrec de l'escriptor Antoni Dalmau.

Cent anys després de l'esclat de la revolta antimilitarista i anticlerical coneguda com la Setmana Tràgica, a la Barcelona del juliol de 1909, aquesta subversió popular manté una profunda empremta en l'imaginari col·lectiu català.

Presentació de l'acte: Sixte Moral, diputat del Congrés de Diputats.
Presentació del llibre - Set dies de fúriaPresentació del llibre - Set dies de fúriaPresentació del llibre - Set dies de fúria

 

Xerrada: Els arguments més foscos i truculents de la literatura catalana

Divendres 20 de novembre la Biblioteca va oferir la xerrada Els arguments més foscos i truculents de la literatura catalana a càrrec de l'escriptor Matthew Tree.
 
Aquest anglès que va arribar a Catalunya fa una pila d'anys ha aprofundit en l'estudi de la literatura catalana amb la visió irònica i divertida que pot aportar un britànic com ell.

Dins el programa Tot l'any lectura,
Matthew Tree
Mathew TreeMathew Tree

 

Contes sobre Els Drets dels Infants

Els Drets dels Infants  Dissabte 21 de novembre la Biblioteca va oferir l'hora del conte Contes sobre Els Drets dels Infants a càrrec de les educadores de les Ludoteques Municipals.

Coordinat per la Regidoria Pla d'Infància i Adolescència i Regidoria de Cooperació i Solidaritat.

En commemoració del Dia Internacional dels Drets dels Infants.Els drets dels infantsEls drets dels infantsEls drets dels infants
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 27/11/2009